Μιμή Ντενίση: Η εντυπωσιακή τούρτα της και η εξομολόγηση για την κόρη της!

Μιμή Ντενίση: Η εντυπωσιακή τούρτα της και η εξομολόγηση για την κόρη της! | tlife.gr

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για την Μιμή Ντενίση, καθώς είχε τα γενέθλιά της! Από το πλευρό της δεν θα μπορούσαν να λείπουν όλοι οι άνθρωποι που την αγαπάνε όπως η κόρη της Μαριτίνα, οι φίλοι της αλλά και πολλοί συνάδελφοι. Η γνωστή ηθοποιός έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να συνεργαστεί με δεκάδες πρόσωπα και να δημιουργήσει δυνατές φιλίες που θα παραμείνουν αλώβητες μέσα στον χρόνο.

Η ίδια θέλησε το βράδυ της Τετάρτης να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της την εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε αλλά να κάνει και τη δική της προσωπική εξομολόγηση: «Ποιον να πρωτοευχαριστήσω για τις ευχές για τα λουλούδια για τα δώρα κ κυρίως για τα τρυφερά λόγια!!! Είμαι ευγνώμων που έχω ένα παιδί σαν την Μαριτίνα που με συγκινεί βαθιά με την αγάπη του ,που έχω μια οικογένεια δεμένη κ πάντα πλάι μου…που έχω φίλους πολλούς κ αληθινούς μέσα από την δουλειά μου..ξέρετε είναι σπουδαίο να νιώθεις πως οι συνεργάτες σου σ αγαπούν κ σε παραδέχονται .πάντα ήθελα να ήμαστε μια παρέα κι όχι εγώ..κ οι άλλοι.

Το ίδιο με τον κόσμο. Νοιώθω ευλογημένη για την υπέροχη σχέση που έχω με το κοινό! Κι όχι με μια γενιά!! Πιάνω από 5 χρονών μέχρι 95 !!! Αυτά είναι τα βραβεία μου κ τα παράσημα μου πάνω από κάθε τιμή. Θα θελα να μπορούσα να σας ευχαριστήσω έναν έναν..μα αφού δεν γίνεται να ξέρετε πως το Ευχαριστώ μου για όλα είναι από καρδιάς !! Μιμη», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Πολύχρονη!

READ more