Μιμή Ντενίση: Ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον Αλέξη Γεωργούλη – Τι εννοούσε με τις δηλώσεις της; [pic]

Η Μιμή Ντενίση είναι από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς και σκηνοθέτες της χώρας μας, αφού μετρά δεκάδες επιτυχίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο. Αυτή τη σεζόν, η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Από Σμύρνη…Σαλονίκη”, που ανεβαίνει στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου και αποτελεί την συνέχεια της περσινής επιτυχίας “Σμύρνη μου αγαπημένη”.

Πριν λίγες ημέρες, η Μιμή Ντενίση μίλησε στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι περίμενε να βγει ο Αλέξης Γεωργούλης ευρωβουλευτής, αφού γνωρίζει πως ψηφίζουν οι Έλληνες. Το συγκεκριμένο σχόλιο συζητήθηκε έντονα όλες αυτές τις ημέρες, με την γνωστή ηθοποιό να ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ειπώθηκε.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης, η Μιμή Ντενίση με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχολίασε: “Αναλύσεις επί αναλύσεων διάβασα αυτή την εβδομάδα για το τι εννοούσα σε σχέση με τον Αλέξη..ερμηνείες κ κυρίως παρερμηνείες για κάτι απλό κ αληθινό που ειπα. Με ρώτησαν αν περίμενα να βγει ο Γεωργούλης..κ είπα ναι. Είναι δημοφιλής έχει παίξει σε πολλές αγαπημένες σειρές..Όταν υπάρχει ένα όνομα σαν το δικό του σαν το δικό μου κ άλλων συνάδελφων είναι φυσικό ο ψηφοφόρος να το ψηφίσει πρώτο..Και ας είναι πλάι κάποιος με 3 πτυχία.

Αυτή είναι η αλήθεια. ο Έλληνας ψηφίζει κ με το συναίσθημα..αυτούς που αγαπάει..Από κει κ πέρα όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Όχι πριν!! Κ σίγουρα δεν θα έκρινα εγώ..δεν είναι του χαρακτήρα μου..πριν καν δούμε το αποτέλεσμα της δουλειάς του τον Αλέξη γιατί κ τον εκτιμώ κ τον αγαπάω, βλέπω πως προσπαθεί να κρατήσει την προσωπικότητα του έχοντας μια καινούργια θέση κ ζωή. Αυτά…κ ξέρω πως έχει πολλά κ ενδιαφέροντα σχεδία στο νου του”.

Μιμή Ντενίση και Αλέξης Γεωγρούλης σε μία από τις κοινές στιγμές τους!

Read More

And More