Μιμή Ντενίση: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον Βασίλη Μπουζιώτη

Τον καλό φίλο της, Βασίλη Μπουζιώτη, θέλησε να αποχαιρετήσει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram η Μιμή Ντενιση. Η επιτυχημένη ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος συνδέονταν από μια στενή σχέση και ο θάνατός του τη βύθισε στο πένθος.

Δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους, η Μιμή Ντενίση αποχαιρέτησε τον Βασίλη Μπουζιώτη με τον πιο συγκινητικό τρόπο.

Βασίλη μου!!! Πίστευα πως θα τα κατάφερνες! Σε θαύμαζα που αντέξεις τόσες απώλειες! Ήσουνα από αυτούς που πραγματικά λάτρεψαν το θέατρο! Χίλιες φορές τσακωθήκαμε για τις πρωτιές που λύσσαγες να έχεις! Χίλιες φορές φιλιώσαμε την άλλη μέρα!! Γιατί όλα γίνονταν με αγάπη! Και πάντα στήριζες και πάντα ζήταγες τρυφερά συγγνώμη… Βιαζόσουνα πολύ… και βιάστηκες να φύγεις!

Θα μας λείψεις πολύ από το θέατρο! Και εμένα προσωπικά θα μου λείψεις σαν φίλος γιατί κάτω από τις φωνές σου ήξερα πως έκρυβες μια πολύ ευαίσθητη και πονεμένη καρδιά! Γι αυτό εκείνη την χιονισμένη πρωτοχρονιά ήρθα παγωμένη να γράψουμε εκπομπή!! Και δεν το μετάνιωσα!!!

Καλό ταξίδι αγαπημένε μου! Θα βρεθείς και πάλι αγκαλιά με την αγαπημένη μητέρα σου και την αδερφούλα σου. Αναπαύσου! Σ’ αγαπάμε!”, έγραψε η Μιμή Ντενίση.

Read More

And More