Μιμή Ντενιση: Οι συγκινητικές ευχές και οι εκπλήξεις της κόρης της Μαριτίνας για τα γενέθλιά της![pics,vid]

H Mιμή Ντενίση χθες είχε τα γενέθλιά της! Η αγαπημένη ηθοποιός γιόρτασε στο σπίτι με την οικογένειά της και παρά το γεγονός ότι τα γιόρτασε στο σπίτι ήταν από τα πιο ευτυχισμένα γενέθλιά της! Η κόρη της Μαριτίνα της έφερε να σβήσει μια τούρτα γεμάτη ανοιξιάτικα λουλούδια αλλά το πιο συγκινητικό ήταν οι δημόσιες ευχές που της έδωσε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο instagram!

Η Μαριτίνα που έχει γίνει πλέον μια γοητευτική νεαρή κυρία ευχαρίστησε τη μητέρα της για τα όσα έχει κάνει για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια και την αγκάλιασε με τον πιο τρυφερό τρόπο!

Η Μαριτίνα έκανε δώρο στη μητέρα της ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια ενώ της μαγείρεψε κινέζικο για το τραπέζι των γενεθλίων της!

“Να χαίρομαι τον άνθρωπο που με μεγάλωσε, με φροντίζει, με συμβουλεύει, μου δείχνει την σωστή κατεύθυνση, με υποστηρίζει, με σηκώνει όταν πέφτω, με προστατεύει και πάνω από όλα μου έμαθε τι θα πει αληθινή αγάπη. Σε ευχαριστώ για όλες σου τις θυσίες, και όλα όσα κανείς για εμένα. Από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα πράγματα. Ότι ήμουν, είμαι και θα γίνω, το χρωστάω σε εσένα.Σ’ αγαπάω μανούλα μου.Καραντινογενεθλια για την Ταυρίνα μου” έγραψε η Μαριτίνα κάτω από τη γιορτινή φωτογραφία

Read More

And More