Μιμή Ντενίση: Οι συγκινητικές ευχές της κόρης της Μαριτίνας για τα γενέθλιά της

Η Μιμή Ντενίση είχε χθες τα γενέθλιά της και δέχθηκε πολλές ευχές από φίλους, συγγενείς αλλά και θαυμαστές της! Οι πιο γλυκές ευχές όμως ήρθαν από το πιο αγαπημένο της πρόσωπο την κόρη της Μαριτίνα. Η Μιμή, που ετοιμάζεται για τα γυρίσματα της ταινίας της Σμύρνη μου αγαπημένη με πολλούς και αξιόλογους Έλληνες και ξένους συντελεστές, γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά στο σπίτι ενώ όπως είπε, το δώρο για τα φετινά της γενέθλια, ήταν  δεύτερη δόση του εμβολίου!

Το δώρο για τα φωτεινά μου γενέθλια ήταν η δεύτερη δόση του εμβολίου!!!! Εντάξει. Έχουμε μεγάλη ταινία μπροστά μας με πολλούς ηθοποιούς κ άπειρους extras..Έτσι θα Νοιώθω πιο ασφαλής!!Αύριο γενέθλια μόνο με οικογένεια γιατί πρέπει να προσέχουμε ακόμα! Του χρόνου θα το κάψουμε όλοι μαζί!!Να είμαστε όλοι υγιείς κ αισιόδοξοι για να κερδίσουμε τον χαμένο καιρό.

Η Μαριτίνα που έχει γίνει πλέον μια γοητευτική μικρή κυρία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια τρυφερή φωτογραφία, με την μητέρα της αγκαλιά και έγραψε τις πιο συγκινητικές και όμορφες και αληθινές  ευχές για την μητέρα της!

“Χρόνια πολλά στον άνθρωπο μου, στην δύναμη μου, στην έμπνευση μου, στην υπερηφάνεια μου, στον γιατρό μου, στην κολλητή μου, στην μαμά μου! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά. Με κανείς υπερήφανη κάθε μέρα! Σε αγαπάω άπειρα”! έγραψε η Μαριτίνα για την μαμά της!

Read More

And More