Μιμή Ντενίση: Πέρασε την Ημέρα της Γυναίκας μαζί με την μητέρα της!

Οι δεσμοί με την οικογένειά της ήταν ανέκαθεν πολύ ισχυροί και με κάθε ευκαιρία το δείχνει. Η Μιμή Ντενίση έχει μεγάλη αδυναμία στις γυναίκες της οικογένειας, με τις οποίες έχει μια όμορφη και ισορροπημένη σχέση. Και φυσικά μιλάμε για την 14χρονη κόρη της Μαριτίνα, την αδελφή της Σοφία και φυσικά την μητέρα της Μαρία Ντενίση.

Στην μητέρα της, μάλιστα, ήταν αφιερωμένη και η Ημέρα της Γυναίκας. Έτσι, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε την διάσημη ηθοποιό -που κάνει μεγάλη επιτυχία στο θέατρο – μαζί με την κυρία Μαρία σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο. Πρόκειται για το event που της Πανελλήνιας Οργάνωσης “Η Ελληνική Εστία”, όπου έγινε και η πασαρέλα της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής συλλογής ρούχων της εταιρείας Lucifair. Εκεί και βρέθηκε και ο σχεδιαστής του ατελιέ Zolotas και παρουσίασε νυφικές δημιουργίες.

Η κυρία Μαρία Ντενίση, είναι άλλωστε πάντα στο πλευρό της Μιμής της και την στηρίζει σε κάθε βήμα της. Μάλιστα, είχε βρεθεί μαζί με την άλλη κόρη τη Σοφία και την 14χρονη Μαριτίνα στο θέατρο και είχαν παρακολουθήσει την ηθοποιό στην πρεμιέρα της παράστασης “Σμύρνη μου αγαπημένη”. (δες φωτογραφίες)


Read More

And More