Μιμή Ντενίση: Πήγες διακοπές στη Νάξο και λάτρεψε τους ντόπιους! Φωτογραφίες

Την όμορφη Νάξο επέλεξε για τις διακοπές της η Μιμή Ντενίση! Η αγαπημένη ηθοποιός γεμίζει τις μπαταρίες της στο νησί αφού τον χειμώνα την περιμένει μια μεγάλη θεατρική παραγωγή με την υπογραφή της με τίτλο “Κι απο Σμύρνη… Σαλονίκη” το οποίο θα ανέβει στο θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού, “Ελληνικός κόσμος”.

Η Μιμή Ντενίση πέρασε όμορφες στιγμές στη Νάξο και απόλαυσε τις ομορφιές αλλά και τις ντόπιες νοστιμιές που την ξετρέλαναν! Μάλιστα όπως περιέγραψε το φαγητό ήταν τόσο νόστιμο που δεν μπόρεσε να αντισταθεί με τίποτα βάζοντας σε… “κίνδυνο” την σιλουέτα της! Ωστόσο αυτό που την ενθουσίασε περισσότερο ήταν οι κάτοικοι της Νάξου, οι οποίοι την καλοδέχτηκαν και εκείνη τους αγάπησε! Η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από τις διακοπές της

“Ναξος!! φανταστικο νησι, ταχει ολα!!ατελειωτες παραλιες φοβερα νερα τα πιο ομορφα χωρια ορεινα..κ φαι τοσο νοστιμο που δεν κανει καλο στην σιλουετα μας!! Αλλα πως ν αντισταθεις σε τετοιο φαι? Απειρανθος Φιλωτι Χαλκι Αγιος Προκοπιος Αγια Αννα Πλακα Βιγλα…ολα σαν παραμυθι!! Ταχα ακουσει απο τους τρελους Ναξιωτες φιλους μου Στεφανο Βασιλακη κ Λευτερη Ελευθεριου αλλα η πραγματικοτητα ξεπερναει τις περιγραφες!!Α!! Κ οι ανθρωποι ευγενεστατοι φιλοξενοι .οχι μπλαζε οπως στα περισσοτερα νησια δυστυχως”

Read More

And More