Μιμή Ντενίση – Σωτήρης Πολύζος: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το πρώην ζευγάρι!

Μιμή Ντενίση – Σωτήρης Πολύζος: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το πρώην ζευγάρι! | tlife.gr

Τι κι αν πήραν διαζύγιο; Η Μιμή Ντενίση και ο Σωτήρης Πολύζος έχουν τις καλύτερες σχέσεις, ενώ παραμένουν πολύ κοντά και ο ένας αποτελεί στήριγμα για τον άλλο. Μάλιστα, οι φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και τους ήθελαν ξανά μαζί διαψεύστηκαν από την ίδια. «Όχι, με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι και οικογένεια. Όταν από μια σχέση χαθεί το ερωτικό στοιχείο δεν γυρνάς πίσω σε αυτήν», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Ο Σωτήρης Πολύζος εκτός από μια άριστη σχέση με την Μιμή Ντενίση, έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της, Μαριτίνα. «Ανήκει στα υπέροχα πλάσματα που χαίρομαι να είναι κοντά μου και κοντά στην κόρη μου, που την λατρεύει, όπως άλλωστε τον λατρεύει κι εκείνη. Ήταν και θα είναι πάντα ο μπαμπάς της, κι αυτό με κάνει ευτυχισμένη», είχε εξομολογηθεί η ίδια.

Όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, το πρώην ζευγάρι συναντιέται και περνά όμορφες χαλαρές στιγμές. Σε μια από αυτές τους απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Κολωνάκι, όπου απόλαυσαν μια χαλαρή βόλτα μόνο για δύο, δείχνοντας χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

READ more