Μιμή Ντενίση: Συγκινούν τα λόγια για τη μητέρα της – “Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά”

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ημέρα που η Μιμή Ντενίση βίωσε μία από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, εκείνη της πολυαγαπημένης της μητέρας. Για να την τιμήσει, η γνωστή ηθοποιός έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

«Ένας χρόνος χωρίς τη μαμά! Κι ακόμα δεν πιστεύω πως έφυγε!! Όρθια χαμογελαστή λες κι έφευγε ταξίδι!! Έτσι την έχω στον νου μου και τη θαυμάζω για ό,τι έκανε στη ζωή της. Πνευματώδης δυνατή γενναιόδωρη καλλιεργημένη προχωρημένη φιλοσοφημένη. Ό,τι είμαι κι ό,τι έχω καταφέρει προέρχεται από εκείνη!! Με στήριζε με δικαιολογούσε δεν μ΄ άφηνε να δειλιάζω ποτέ. Κυρίως, όμως, ήταν η έμπνευση μου κι ο συνομιλητής μου σε κάθε σχέδιο.

Σ’ εκείνη διάβαζα πάντα τα έργα μου σ’ εκείνη περιέγραφα τα σχέδια και τα όνειρα μου. Και πάντα είχε μια ακόμα ιδέα να προσθέσει. Μεγάλο κενό η απουσία της. Είναι, όμως, πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας κάθε μέρα. Η κόρη μου, η αδερφή μου, ο ανιψιός μου, όλοι είμαστε συνέχεια αυτής της μοναδικής γυναίκας που ήταν η μητέρα μου!! Αύριο είναι το ετήσιο μνημόσυνο. Για να τη φέρουμε στην μνήμη των άλλων. Όχι στην δική μας γιατί εκεί μένει μόνιμα!!» έγραψε η Μιμή Ντενίση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

 

Read More

And More