Site icon TLIFE

Mιμή Ντενίση: Θα διεκδικήσει τον δήμο της Αθήνας στις επόμενες εκλογές!

Έτοιμη και αποφασισμένη να διεκδικήσει το Δήμο της Αθήνας τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι η Μιμή Ντενίση! Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η αγαπημένη ηθοποιός έχει πρόθεση να κατέβει στις εκλογές και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα κάποιου κόμματος.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε. Η ηθοποιός έχει ήδη δώσει τις δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα, έχει παλαίψει για το Πεδίον του Άρεως το οποίο έχει εγκαταλειφθεί και έχει γίνει στέκι ναρκομανών.

Η Μιμή πάντα ήταν ενεργή πολίτης και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα.

Η κίνηση αυτή της ηθοποιού μας πάει χρόνια πίσω στον μεγάλο έρωτα που είχε ζήσει με τον αείμνηστο Αντώνη Τρίτση. Για την Μιμή ήταν έρωτας και σχέση ζωής και ήταν ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Ο Αντώνης Τρίτσης ήταν από τους πιο δραστήριους δημάρχους της Αθήνας, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τους στόχους και το όραμά του, αφού πέθανε δυο χρόνια μετά την εκλογή του. Η Μιμή πάντα μιλάει σε συνεντεύξεις της για τον μεγάλο έρωτα που είχε με τον πολιτικό αλλά και για το νυφικό που είχε ράψει και δεν φόρεσε ποτέ…


© 2024 tlife.gr