Μιμή Ντενίση: Το σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την κόρη της Μαριτίνα

Ένα σπάνιο φωτογραφικό στιγμιότυπο με την κόρη της, Μαριτίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram η Μιμή Ντενίση το απόγευμα της Τρίτης 20/12.

Συγκεκριμένα ηθοποιός αναδημοσίευσε μια φωτογραφία που κοινοποίησε η 22χρονη σήμερα Μαριτίνα. Στη φωτογραφία αυτή, μαμά και κόρη ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές με την κόρη της Μιμής Ντενίση να σημειώνει, «One of her greatest nights».

«Η κόρη μου είναι πολύ ιδιαίτερο κορίτσι, είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και τυχερή. Αυτό που λένε για τον ανταγωνισμό μάνας κόρης δεν το έχω βιώσει. Και τέρας να έχω ξυπνήσει το πρωί θα μου πει “τι ωραία είσαι μαμά μου”. Έχει μια αγάπη και τρυφερότητα για μένα. Είναι ένα παιδί που δεν με ταλαιπώρησε ποτέ με ανησυχίες. Εγώ ταλαιπώρησα τους γονείς μου.

Όσο προχωράει βλέπω πολλά κομμάτια του εαυτού μου στην Μαριτίνα, που δεν τα φανταζόμουν. Ήρθε και δούλεψε στην ταινία, αυτή σκοτώθηκε στη δουλειά και της άρεσε και τώρα θα κάνει Master στην παραγωγή. Η ηθοποιία δεν την ενδιέφερε ποτέ. Θεωρεί ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο» είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” η Μιμή Ντενίση για την κόρη της.

Read More

And More