Site icon TLIFE

Μιμή Ντενίση: Το “YFSF”, οι πλαστικές επεμβάσεις και η σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί!

Η Μιμή Ντενίση είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και κομψές γυναίκες της χώρας μας. Αυτή τη σεζόν αποφάσισε μετά από χρόνια να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από το παιχνίδι μεταμορφώσεων του Ant1 “YFSF“. Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Real” και μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της ξεκίνημα, τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν.

-Τι “βόμβα” ήταν αυτή που έριξες ξαφνικά επιστρέφοντας τηλεοπτικά με την κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”; Μας εξέπληξες όλους.

Είναι στη φύση μου να εκπλήσσω! Πρώτα να εκπλήσσω τον εαυτό μου και αργότερα τους άλλους. Ρίχνω “βόμβες” λοιπόν -ας παίξω με την αγαπημένη σου λέξη, που πρωταγωνιστεί στην “Ατζέντα” σου και όχι μόνο- και σας εκπλήσσω με κινήσεις που δεν περίμενε κανείς. Μια τέτοια ήταν αυτή με το “Your Face Sounds Familiar”.

-Στα προσωπικά σου ποιος σε πολιόρκησε πιο έντονα;

Ε, ποιος άλλος από τον Αντώνη Τρίτση; Ο Αντώνης μου… Ήταν πεισματάρης.

-Παράφορα ερωτευμένος ήταν, απ’ ότι ξέρω. Πόσο κράτησε η πολιορκία;

Δύο χρόνια. Μην ξεχνάς ότι ήμουν παντρεμένη με τον Γιάννη τότε (σ.σ Γιάννη Φέρτη). Αρχικά ήρθε το φλερτ και με το που χώρισα το μαρκάρισμα έγινε τόσο επίμονο, που ενέδωσε τελικά!

-Ήταν ο πιο μεγάλος σου έρωτας;

Ήταν. Και πάντα θα τον “κουβαλάω” μέσα μου.

-Σε φοβίζει ο χρόνος που περνάει, Μιμή;

Δεν με φοβίζει. Τον διαχειρίζομαι όσο σωστότερα μπορώ, όπως βλέπεις. Χωρίς ακρότητες και χωρίς να κάνω υπερβολές.

-Δεν έχεις προβεί σε επέμβαση αισθητικής;

Τα φοβάμαι τα χειρουργεία και όλα αυτά. Κάνω κάποια πράγματα με μέτρο, χωρίς νυστέρι. Ίσως γιατί βλέπω γυναίκες εντός και εκτός Ελλάδας να μεταμορφώνονται. Αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά τους και πολλές συνάδελφοί μου “παγώνουν” το πρόσωπό τους σε σημείο να σημείο να μην μπορούν να δείξουν τα συναισθήματά του ρόλου. Αυτό δεν θα το κάνω ποτέ! Όλα θέλουν ένα μέτρο. Μέτρον άριστον, που λένε!

-Πως πείστηκες να μπεις στο “YFSF”; 

Με πολιορκούσαν χρόνια τώρα να μπω σε κάποιο talent show, αλλά δεν το αποφάσιζα λόγω των θεατρικών μου υποχρεώσεων. Φέτος, που δεν έχω θέατρο, είπα να ενδώσω τελικά. Αγαπώ πολύ τον Θοδωρή Κυριακού, όπως αγαπούσα πολύ και το Μίνωα. Και αυτός με αγαπούσε πολύ όμως! Να φανταστείς έφυγε από τα εγκαίνια του Ant1 για να παραβρεθεί στο τραπέζι των αρραβώνων μου με τον Αντώνη Τρίτση. Ήταν φίλος καρδιάς ο Μίνωας – και ο Θοδωρής του είναι ένα υπέροχο πλάσμα! Είπα λοιπόν το “ναι” και να ‘μαι στο “YFSF”, που είναι ένα talent show που έχει να κάνει με το αντικείμενο μου. Το έβλεπα, μου άρεσε και μπήκα σε αυτό με χαρά, πρώτον, γιατί υπάρχει μια γερή επιτροπή και, δεύτερον, γιατί υπάρχουν άξιοι παίκτες.

-Σεξουαλική παρενόχληση σου έγινε ποτέ;

Στο ξεκίνημά μου, όταν ήμουν νεαρή ηθοποιός, μου την έπεσαν άνθρωποι που είχαν εξουσία, αλλά επειδή είδαν ότι δεν μασάω κρατήθηκαν. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Πάντοτε!

© 2024 tlife.gr