Μιμή Ντενίση: Χαλαρές στιγμές στη Νέα Υόρκη παρέα με την αδελφή της [pics]

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ! H ηθοποιός αφού τακτοποίησε την 18χρονη κόρη της Μαριτίνα στην Κύπρο, ταξίδεψε μέχρι την Αμερική για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά της. Η μοναχοκόρη της δημοφιλούς ηθοποιού αποφάσισε να σπουδάσει στο νησί της Αφροδίτης, Business με ειδίκευση στον τουρισμό και η μαμά της δεν θα μπορούσε παρά να τη στηρίξει.

Η Μιμή έχει τεράστια αδυναμία στη μικρή της, αφού μέχρι τώρα είναι ελάχιστες οι στιγμές που η μία έχει μείνει μακριά από την άλλη, όμως δεν παύει να θέλει να ανοίξει τα φτερά της και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Μετά τον δύσκολο αποχωρισμό, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και απόλαυσε την συντροφιά της αγαπημένης της αδελφής, Μαρίας αλλά και των φίλων της. Η Μιμή θέλει να ζει την κάθε στιγμή και γι’ αυτό εκμεταλλεύεται κάθε λεπτό αυτού του ταξιδιού. Βόλτες στους πολυσύχναστους δρόμους, χαλαρά ποτά με καλή παρέα είναι μερικά από τα πράγματα που κάνει εκεί. Μάλιστα, η ίδια μοιράστηκε κάποιες από τις εξορμήσεις της με τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

Με την αδελφή της Μαρία Ντενίση σε μια από τις βόλτες τους στην Νέα Υόρκη

Read More

And More