Μίμης Ανδρουλάκης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Νικόλας, που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο! [pics]

Μίμης Ανδρουλάκης: Αυτός είναι ο κούκλος γιος του Νικόλας, που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο! [pics] | tlife.gr

Ταλαντούχος, ρεαλιστής, φιλοσοφημένος και λάτρης του θεάτρου. Ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, Νικόλαος έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης με την παράσταση “Lolita Reversed” του Χρήστου Καρασαββίδη στο θέατρο Επί Κολωνώ και έκλεψε τις εντυπώσεις, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού.

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Πειραιά, αλλά και της Δραματικής Σχολής Θεοδοσιάδη και αφού έκανε τις πρώτες απόπειρες γραφής στη δημοσιογραφία, τελικά επέλεξε το θέατρο και ακολούθησε το επάγγελμα του ηθοποιού. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα, έγινε το θέμα συζήτησης με ένα video που ανέβασε στα social media με τίτλο “Σε περίπτωση που δεν πεθάνω – Ένας ελληνικός ψίθυρος για την Ευρώπη”, όπου περιέγραφε την κοινωνικοπολιτική επικαιρότητα με δηκτικό τρόπο και έδειξε τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα.

Και τώρα τον συναντάμε στο θέατρο και την παράσταση “Lolita Reversed” με συμπρωταγωνιστές τους: Κώστας Καζανάς, Μάρω Παπαδοπούλου, Τζωρτζίνα Λιώση, Δώρα Παρδάλη και Κρίστελ Καπερώνη.

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε την Πέμπτη, με τον Νικόλα Ανδρουλάκη να έχει φυσικά στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα και τον πατέρα του Μίμη Ανδρουλάκη!

READ more