Μίμης Πλέσσας: Η συγκινητική έκπληξη που δέχτηκε για τα 95α γενέθλιά του! [pics]

Την Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, η θεατρική παράσταση “Η Παριζιάνα” έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Broadway. Η σπουδαία μουσική κωμωδία, του Γιάννη Δαλιανίδη και Μίμη Πλέσσα, ακριβώς 50 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της στους κινηματογράφους, μεταφέρεται στη θεατρική σκηνή με τον Αντώνη Λουδάρο, να υπογράφει τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι: Μπέσυ Μάλφα, Αντώνης Λουδάρος, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Τόνυ Δημητρίου, Ελευθερία Ρήγου, Ευτυχία Φαναριώτη, Γιάννης Κρητικός και Πέτρος Ξεκούκης. Στον ρόλο του Ζωρζ ο Κώστας Μαρτάκης, που τραγουδά και τραγούδια της παράστασης μαζί με την Λένα Αλκαίου.

Το βράδυ της Παρασκευής στο θέατρο Broadway για να παρακολουθήσει την πολυαναμενόμενη παράσταση βρέθηκε ο Μίμης Πλέσσας μαζί με τη σύζυγό του, Λουκίλα Καρρέρ. Ο κορυφαίος συνθέτης και η γυναίκα της ζωής τους απόλαυσαν τους ηθοποιούς επί σκηνής,  ενώ στη συνέχεια δέχτηκαν μια έκπληξη από τον θίασο.

Το ζευγάρι έχει γενέθλια της ίδια μέρα -12 Οκτωβρίου- κι έτσι έσβησαν τα κεράκια τους πάνω σε μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνους. Ο κόσμος μαζί με τους πρωταγωνιστές της παράστασης τραγούδησαν το “Happy Birthday” κι εκείνοι φύσηξαν μαζί κάνοντας από μέσα τους, όπως συνηθίζεται, μια ευχή για τη νέα χρονιά της ζωής τους.

Ο Μίμης Πλέσσας, ο οποίος “έκλεισε” τα 95 του χρόνια, έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος από αυτό που συνέβη και δεν σταματούσε να χαμογελά καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More