“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στη σειρά!

“Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”: Πρόσωπο – έκπληξη μπαίνει στη σειρά! | tlife.gr

Απόψε (Δευτέρα 15 Μαΐου) η κολλητή της Νικολέτας, η Αθηνά (Μένη Κωνσταντινίδου), πιστεύει ότι βρήκε τον άντρα της ζωής της. Μόνο που δεν τον ξέρει προσωπικά, η επαφή έγινε μέσω site γνωριμιών! Διονύσης και Νικολέτα διαφωνούν αν αυτό το ειδύλλιο μπορεί να είναι αληθινό… Τι θα γίνει άραγε στο Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα;

Ο Σίμος θέλει να πάνε θέατρο με τη Λένα και το Σπύρο. Η Λένα, αν και έχει να πάει σε ένα πάρτι, πάει μαζί τους γιατί ζηλεύει.Η Βούλα είναι αποφασισμένη να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει το απολυτήριο λυκείου που έχασε όταν κλέφτηκε με τον Μηνά. Εκείνος, ενώ αρχικά είναι αντίθετος, στο τέλος γίνεται αρωγός της προσπάθειας της…

Η Μαρίνα, επηρεασμένη από την ιστορία αγάπης μεταξύ Emmanuel Macron και Brigitte Trogneux, προτείνει στον Ηλία να λένε στον κόσμο ότι είναι μεγαλύτερή του.

Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη. Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου.

Παίζουν: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Νάντια Κοντογεώργη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Φωτεινή Αθερίδου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος.

READ more