Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Σε ρόλο έκπληξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου!

Την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, στο 6ο επεισόδιο της σειράς, ο Μανώλης (Γιώργος Κωνσταντίνου), ο μεγαλύτερος αδελφός της Βούλας, φιλοξενείται εναλλάξ από τα αδέλφια του τώρα που παρουσίασε κάποια προβλήματα υγείας. Η περίπτωση του όμως, είναι πολύ ιδιαίτερη… και φυσικά έρχονται τα πάνω κάτω στη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα“!

Τα εγκαίνια του «Ψήσταγκραμ 2» έφτασαν και ο Άγγελος έχει να αντιμετωπίσει το άγχος του, την καθυστέρηση της Βέλης και… μια χαλασμένη κλειδαριά.

Ο Ηλίας χτυπάει το πόδι του κι αναγκάζεται να καθηλωθεί στο κρεβάτι. Φυσικά η Καίτη βρίσκει ευκαιρία να τον φροντίσει και να τριγυρνάει στα πόδια του, όμως ο Ηλίας θ’ αρχίσει να ασφυκτιά  με την αδιακρισία και την παρεμβατικότητα της.

Ο σχολικός σύμβουλος έρχεται στο σχολείο της Ξένιας για αξιολόγηση. Ο Μπάμπης όμως καταλαβαίνει

Το σενάριο υπογράφουν οι: Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Σάρα Γανωτή, Θέμης Γκυρτής, Φώφη Κώττη, Γιάννης Διακάκης, κ.ά.

Σκηνοθετεί ο Διονύσης Φερεντίνος.

Μουρμουρίζουν οι: Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Κλέλια Ρένεση, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Μαρία Χάνου.

Read More

And More