«Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ! Η ολοκαίνουργια σειρά του Alpha…

«Μην αρχίζεις την μουρμούρα» ! Η ολοκαίνουργια σειρά του Alpha… | tlife.gr

Μετά από χρόνια, μετά από πολλά χρόνια απουσίας, η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει και πάλι φέτος στο πρόγραμμα του Alpha. Το κανάλι της Κάντζας δειλά μεν λόγω κρίσης, αλλά απογφασιστικά δε, είπε αυτή την τηλεοπτική χρονιά να ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στις ελληνικές σειρές, γεμίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας τους ανθρώπους της τηλεόρασης και του θεάτρου, οι οποίοι έβλεπαν τα τελευταία χρόνια την τηλεόραση να μαραζώνει και την ψυχαγωγία να συρρικνώνεται επικίνδυνα ή μάλλον να εξαφανίζεται εντελώς από τους δέκτες μας από την μια μέρα στην άλλη.

Ετσι, λοιπόν, μετά την δικαστική κωμωδία του Λάκη Λαζόπουλου , «Δια Ταύτα», στο κανάλι της Κάντζας θα φιλοξενηθεί και η σειρά , «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Σε μια εποχή που όλα δοκιμάζονται, αλλάζουν, καταρρέουν, τρία ζευγάρια καλά (;) κρατούν! Η Βάσω και ο Χάρης. Ένα νεαρό και νέο ζευγάρι, ερωτευμένο, που μόλις άρχισε να συγκατοικεί. Καλή αρχή και καλό κουράγιο!

Η Μαρίνα και ο Ηλίας είναι δύο άνθρωποι που ξέχασαν πως είναι σύζυγοι. Το… θυμούνται, ή τουλάχιστον προσπαθούν, όταν ο εικοσάχρονος γιος τους αποφασίζει να φύγει για να σπουδάσει!
Η Βούλα και ο Μήτσος είναι σχεδόν μισό αιώνα παντρεμένοι! Η σχέση τους επιβεβαιώνει πλέον το: «Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε!»
Τρία ζευγάρια, τρεις διαφορετικές ζωές, τρεις αλλιώτικες κουλτούρες. Έξι άνθρωποι που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, από το πιο απλό μέχρι το πιο περίπλοκο και απίθανο περιστατικό. Έξι άνθρωποι που βρίσκονται παντού!
Ιστορίες αστείες, έντονες, οικείες, βγαλμένες από τη ζωή, που σε κάθε επεισόδιο θα μας κάνουν να αναρωτιόμαστε: «Αποκλείεται! Δεν είναι δυνατόν! Πώς ξέρει για μένα;».
Τα… ζευγάρια είναι οι Ελένη Κοκκίδου και Αντώνης Αντωνίου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Πάνος Βλάχος.
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου και Κωνσταντίνα Γιαχαλή και τη σειρά σκηνοθετεί ο Αντώνης Αγγελόπουλος.

READ more