Μίνα Αρναούτη για Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι”

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της δίκης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η Μίνα Αρναούτη θέλησε να εκφράσει τη συμπαράστασή της στην άτυχη κοπέλα με ένα μακροσκελές post στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, μέσα από το facebook σχολίασε πόσο «την νιώθει», ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει μετά το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

“Πόσο το νιώθω αυτό το κορίτσι..

Στην αρχή όταν όλοι γύρω σου λένε ότι είσαι τυχερή που ζεις δεν το καταλαβαίνεις. Βλέπεις τι έχεις πάθει , θυμώνεις, κλαις και διαμαρτύρεσαι .. Όταν όμως σταδιακά κι αργά συνειδητοποιήσεις από πόσες λοιμώξεις, μικρόβια, λειτουργικά προβλήματα και απώλειες γλίτωσες τότε μόνο αισθάνεσαι τυχερή.. αλλά όχι ευχαριστημένη.

Ευχαριστημένη είσαι μόνο αν γύριζε ο χρόνος πίσω. Δεν υπάρχει κανένα αντάλλαγμα κ καμία χρηματική αμοιβή που να αντισταθμίζεται με τον πόνο, τους φόβους, τον τρόμο , την αγωνία και τη νέα πραγματικότητα που βλέπεις να έρχεται..

Θυμάμαι ήμουν στην εντατική και μου έλεγαν οι γιατροί «Έφαγες τον γάιδαρο.. στην ουρά έμεινες» ! Ένιωθα ότι αυτό ήταν… σε ένα μήνα θα βγω. Δεν ήξερα, δεν καταλάβαινα το πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα. Η ουρά ήταν 4 χρόνια και ακόμα δεν έχει τελειώσει.. φανταστείτε ότι είχα φάει το γάιδαρο σε 1,5 μήνα .

Ο γάιδαρος είναι να κερδίσεις τη ζωή σου πίσω! Αλλά και πάλι με τόσα χειρουργεία που ακολουθούν βρίσκεσαι σε κίνδυνο κάθε φορά και μπορεί να χρειαστεί να ξαναφάς το γάιδαρο!

Ο δικηγόρος της Ιωάννας είναι και δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη . Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε έναν νέο μάρτυρα τον Δεκέμβριο όπου το δικαστήριο έκρινε όψιμο! Νιώθω περίπου το ίδιο για μερικούς ανθρώπους με αυτό που νιώθει η Ιωάννα για την Έφη. Εύχομαι αύριο να καταφέρει να παραμείνει ψύχραιμη και γενναία απέναντι στην αδικία!”

Δες το post της Μίνας Αρναούτη:

Read More

And More