Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη: “Νιώθω δικαιωμένη! Μου εύχονταν να μείνω ανάπηρη και να πεθάνω”

Για το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή “Μαζί σου” η Μίνα Αρναούτη. Οι λεπτομέρειες από το τροχαίο κόβουν την ανάσα αφού η Μίνα μπαίνει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που έγινε αλλά και για τον “κανιβαλισμό” που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους και τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη.

“Δεν είχα καταλάβει ότι ο Παντελής δεν ζούσε, νόμιζα πως ήταν απλά τραυματισμένος, αυτό μου είχε πει η μητέρα μου” δήλωσε η Μίνα Αρναούτη. “Δεν γνώριζα ούτε εγώ η ίδια τι είχε συμβεί σε εμένα, μπέρδευα το τροχαίο που είχα όταν ήμουν 17 χρονών με αυτό που είχε γίνει με τον Παντελή”, συμπλήρωσε.

“Όταν συνήλθα λίγο και άνοιξα την τηλεόραση και το κινητό είδα να με λένε εξώλης και προώλης και πως έλεγα ψέματα, ενώ ήταν άπειρα τα μηνύματα που δεχόμουν με βρισιές που εύχονταν να πεθάνω και να μείνω ανάπηρη”.

Η Μίνα Αρναούτη δήλωσε πως νιώθει δικαιωμένη πια και θέλει να γίνει αποκατάσταση του ονόματος της για όλα αυτά τα αναληθή που έχουν ακουστεί όλο αυτόν τον καιρό. “Δεν μίλησα εξαρχής λόγω της τραχειοτομής τώρα ήρθε η ώρα να είναι η αποκατάσταση τόσο δυνατή όσο δυνατή ήταν και η συκοφαντία” συμπλήρωσε.

 

 

Read More

And More