Μίνα Αρναούτη: Η οικογένειά της μιλά για πρώτη φορά – Τι διαψεύδει και τι ζητά

Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Ιωάννη Κωλλέτη η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη της κοπέλας που βρισκόταν με τον Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο αμάξι και τώρα δίνει μάχη για τη ζωή της – μίλησε για πρώτη φορά στα μέσα ενημέρωσης.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων διεύψευσε ότι η Μίνα έχει πει διάφορα κατα καιρούς και ενημέρωσε πως η οικογένεια θα ήθελε να σταματήσουν “οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο”, ενώ κάνει λόγο για τα σενάρια που έχουν ακουστεί για το τροχαίο: “Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική”


Σε σχετική ερώτηση απάντησε πως τα συμπεράσματα για το τροχαίο του πραγματογνώμονα της οικογένειας της Μυρσίνης δεν συμβαδίζουν και δεν συμφωνούν με αυτά του πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια του τραγουδιστή. Δες εδώ όσα είχε πει στην εκπομπή Τatiana Live ο πραγματογνώμονας της οικογένειας Παντελίδη

Διάβασε ολόκληρη τη δήλωση του δικηγόρου

Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μ.Ε.Θ. του νοσοκομείου > και σε καταστολή . Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη και άδικη συμφορά που την βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια , τα οποία μόνο αυτή δικαιούται αυθεντικά να κάνει και κανείς άλλος. Έχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε, και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος, τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια Της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο Νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή.

Read More

And More