Μίνα Αρναούτη: Ξανά στο δικαστήριο για την υπόθεση Παντελίδη – H δημόσια αποκάλυψη

Κλήση για να παραστεί σε νέα δίκη για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη τον Φεβρουάριο του 2016, έλαβε η Μίνα Αρναούτη.

Η νεαρή συνεπιβάτιδα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως σύντομα θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα για τους μάρτυρες που μήνυσε. «Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Μίνα Αρναούτη.

Μάλιστα, δημοσίευσε και το σχετικό έγγραφο από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στις 18 Ιανουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του στο σοκαριστικό τροχαίο που είχε στο Ελληνικό, βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια, φίλους και ανθρώπους της εγχώριας μουσικής.

Τι είχε πει η Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη είχε φιλοξενηθεί πρόσφατα στο Open Weekend» και είχε αναφερθεί στο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη.

«Δεν δουλεύω, περνάω πολύ χρόνο στο σπίτι, ασχολούμαι με τη γυμναστική, με το διάβασμα, θα δώσω για πτυχίο στα αγγλικά. Κοιμάμαι και ξυπνάω νωρίς. Σίγουρα τα τελευταία χρόνια έχω φιλοσοφήσει τη ζωή μου, γιατί όταν σου συμβαίνει κάτι τόσο δραματικό, αλλάζουν πολλά πράγματα θέλοντας και μη. Κάποιοι που ήταν κοντά μου πριν, δεν έμειναν. Έβλεπα εχθρούς μετά το ατύχημα γιατί δεχόμουν τόσο πόλεμο και υπήρχε τέτοια εμπάθεια που όποιος και να με πλησίαζε, αισθανόμουν ότι θέλει το κακό μου» ανέφερε αρχικά η Μίνα Αρναούτη.

«Το στήριγμά μου ήταν η μητέρα μου και μόνο, τα τελευταία έξι χρόνια. Το μεγαλύτερο βάρος έχει πάει σε εκείνη. Κανένας φίλος δεν μπορεί να το στηρίξει αυτό. Ήμουν πεντέμισι μήνες στο νοσοκομείο, η μαμά μου άφησε τη δουλειά της στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν λυπήθηκε τη μάνα μου. Δεν ήμουν ποτέ κατηγορούμενη, εννοείται ότι ο Παντελής ήταν πολύ αγαπητός και φίλος μου, δεν θα πω ποτέ κάτι κακό για εκείνον, όμως εγώ τι έφταιγα που πήγα στο νοσοκομείο και τα άκουγα όλα αυτά;

Read More

And More