Μίνα Αρναούτη: Παραμένει στην Εντατική μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη – Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας της

Παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού η Μίνα (Μυρσίνη) Αρναούτη. Η 29χρονη κοπέλα που ήταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή της. Η κατάστασή της παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη. Μετά το πολύωρο χειρουργείο όλοι εύχονται να αναρρώσει γρήγορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η κατάσταση της όμορφης Μίνας είναι πολύ κρίσιμη, αλλά το γεγονός ότι για μια ακόμη μέρα παραμένει σταθερή, δίνει αισιόδοξο μήνυμα στους θεράποντες ιατρούς της. Η κοπέλα βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και μια εβδομάδα, από την περασμένη Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένης, οδηγώντας στο θάνατο τον Παντελή Παντελίδη και όλοι προσεύχονται να γίνει καλά!

Φίλοι και συγγενείς της 29χρονης κοπέλας στέλνουν την αγάπη τους μέσα από μηνύματα στην προσωπική της σελίδα στο facebook, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται συνεχώς η μητέρα της.

Read More

And More