Μίνα Αρναούτη: «Θα καταθέσω αγωγή διότι θεωρώ ότι με έχουν δυσφημήσει κάποια μέλη της οικογένειας Παντελίδη!»

Αποζημίωση για την ηθική και σωματική της βλάβη διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη και απαντά σε όσους την κατηγόρησαν μαζί με την Φρόσω Κυριάκου ότι ευθύνεται για το μοιραίο τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη. «Δεν νιώθω τύψεις ότι εγώ έκανα κάποιο λάθος, ότι αντιλήφθηκα κάτι και δεν έπραξα σωστά. Εκατό φορές να ξαναγινόταν αυτό, το ίδιο πράγμα θα έκανα», εξομολογείται από καρδιάς σε συνέντευξή της στο Gala και στον Παναγιώτη Σουρέλη.

Πριν από 32 μήνες η Μίνα Αρναούτη ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα που στέρησε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη. Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή. Συνεπιβάτισσες του στο μοιραίο τζιπ ήταν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Ετοιμάζεις κάποιες κινήσεις σε νομικό επίπεδο;

Θα καταθέσω άμεσα τα απαιτούμενα έγγραφα για να λάβω την αποζημίωση μου από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού για την ηθική και σωματική μου βλάβη. Ακόμη θα καταθέσω αγωγή σε όσους με συκοφάντησαν και με δυσφήμησαν , όπως και σε κάποιους από την οικογένεια του Παντελή.

Τι συνέβη λοιπόν εκείνο το βράδυ;

Ο Παντελής έκανε πρόβες για την πρεμιέρα του και είπε να έρθει εκεί που ήμασταν με τη Φρόσω, όπου καθίσαμε και τα λέγαμε. Ήταν και το θέμα με το τραγούδι που είχε γράψει για την Κύπρο, ήταν λίγο προβληματισμένος, αλλά έλεγε και τα αστεία του. Ο Παντελής μας είπε να πάμε στο σπίτι ενός φίλου του να παίξουμε χαρτιά και πήγαμε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι πηγαίνοντας σε ένα «σπίτι», δεν θα είναι σπίτι και ότι θα καταλήξω σε τροχαίο. Δεν είχα ξαναμπεί στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής και δεν είχα ξαναπάει σε λέσχη.

Τι θυμάσαι από τη στιγμή του τροχαίου;

Λίγα λεπτά προτού τρακάρουμε φόρεσα τη ζώνη. Είπα στον Παντελή να μην τρέχει, αλλά δεν έδειξε να ακούει και ένιωθα ότι επιτάχυνε κιόλας. Η αίσθηση που είχα ήταν ότι τώρα πέφτουμε πάνω στον τοίχο και μετά όλος αυτός ο θόρυβος με λαμαρίνες, χαλίκια, λες και ήταν τρένο. Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που γύρναγε το αυτοκίνητο μου φαίνονταν ατελείωτα και έλεγα μέσα μου «πότε θα τελειώσει;». Όταν τελείωσε, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα από τη δεξιά πλευρά, δεν την ένιωθα καν, σαν να μην υπήρχε. Είχα χτυπήσει θώρακα, χέρι, πόδι. Τη φωνή της Φρόσως την έχω στο κεφάλι μου. Του Παντελή όχι.

Πότε ενημερώθηκες ότι ο Παντελίδης είχε πεθάνει;

Μετά από δυο μήνες μου το είπε η μητέρα μου στο νοσοκομείο, όταν χρειάστηκε να μου φέρουν και μια τηλεόραση στο δωμάτιο.

Read More

And More