Μίνως Κυριακού: Τελευταίο αντίο στον “πατριάρχη” του ΑΝΤ1 – Πλήθος κόσμου στην κηδεία

Ο ισχυρός άνδρας του ANT1, Μίνως Κυριακού έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής. Ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης που με το θάνατό του βύθισε σε θλίψη την οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν και συνεργάστηκαν μαζί του. Με μια λιτή ανακοίνωση, η οικογένεια Κυριακού ενημέρωσε για το πότε θα γίνει η εξόδιος ακολουθία του “πατριάρχη” του ANT1.

Συγκινητική στιγμή της τελετής ήταν τη στιγμή που μίλησε για τον πατέρα του ο Θοδωρής Κυριακού, και έκανε τους πάντες να δακρύσουν.. Μίλησε για τη στιγμή που ο Μίνως Κυριακού έφυγε από τη ζωή και έλεγε στα παιδιά και τα εγγόνια τους πόσο ευτυχισμένος είναι…

Σήμερα,Τρίτη, στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν για πάντα έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δημήτρης Θεοδωρίδης, Δούκισσα Νομικού

Φαίη Σκορδά, Θάνος Καληώρας

Γιάννης Λάτσιος, Ελένη Μενεγάκη

Νίκος Χατζηνικολάου, Κρίστυ Τσολακάκη

Δέσποινα Βανδή

Γιώργος Παπαδάκης, Λόλα Νταϊφά

Σάσα Σταμάτη

Λουκία Παπαδάκη

Ιωσήφ Μαρινάκης

Αλίνα Κωτσοβούλου

Σπύρος Σούλης

Μελίνα Ασλανίδου

Κυριάκος Μητσοτάκης

Προκόπης Παυλόπουλος

Ευάγγελος Βενιζέλος

Αντώνης Σαμαράς, Γεωργία Σαμαρά

Έλλη Στάη

Κωνσταντίνος Καραμανλής

Ελένη Κούρκουλα, Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Γιάννης Μαρακάκης


Σταμάτης Φασουλής

Τέρενς Κουίκ

Ηλίας Ψινάκης

Αντώνης Ρέμος

Φώφη Γεννηματά

Δάνης Κατρανίδης

Κατερίνα Γκαγκάκη

Θέμος Αναστασιάδης

Βασίλης Λεβέντης

Απόστολος Τζιτζικώστας

Γιώργος Πατούλης

Γεράσιμος Γιακουμάτος

Τάσος Αρνιακός

Χάρης Ρώμας, Άννα Χατζησοφιά

Θέμης Γεωργαντάς

Ράνια Κωστάκη

Μάρκος Σεφερλής

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Κάτια Δανδουλάκη

Πέτρος Κωστόπουλος, Γιώργος Λιάγκας

Επιθυμία της οικογένειας Κυριακού είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν υπέρ του σκοπού των Οργανισμών «ΕΛΕΠΑΠ» και «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Μετά την εξόδιο ακολουθία, η ταφή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο.

“Για όλους εμάς, ο Μίνως Κυριακού ήταν ο άνθρωπος που μας έδωσε την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούμε επαγγελματικά και να πορευτούμε σε γαλήνιες θάλασσες, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης φουρτούνας, κρατώντας πάντα ο ίδιος γερά το τιμόνι.

Ο Μίνως Κυριακού δεν ήταν απλά «ένας εργοδότης» ή «ο εργοδότης μας». Ήταν ο άνθρωπος που με πίστη και θέληση έχτισε μια γλυκιά ανθρώπινη, προσωπική σχέση με την καθεμία και τον καθέναν από εμάς. Και που πάντοτε ήταν ο ηγέτης μας, αναζητώντας το καλύτερο.

Ήταν ο άνθρωπος που μας φώναζε με τα μικρά μας ονόματα, όταν πάντα έκανε καλόπιστη κριτική στο έργο μας, όταν με το έντονο και πηγαίο ενδιαφέρον του, ρωτούσε για την πορεία της οικογενειακής και προσωπικής μας ζωής. Όχι μόνο στην αρχή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, αλλά και στη συνέχεια που ο Όμιλος μεγάλωνε και μεγάλωνε και ξεπέρασε τα σύνορα της πατρίδας μας”, γράφουν ανάμεσα σε άλλα στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι των media στον όμιλο Κυριακού.

“Ο Μίνως Κυριακού υπήρξε ένας οραματιστής και πηγή έμπνευσης για όλους μας. Πάντα μας προέτρεπε να θέτουμε υψηλούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα ήταν πάντα δίπλα μας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.”

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις ολόκληρες τις ανακοινώσεις

Read More

And More