Μίνως Θεοχάρης: Καταγγέλλει απίστευτο περιστατικό με οδηγό ταξί

Με αφορμή τη χθεσινή παρέλαση του Athens Pride ο Μίνως Θεοχάρης θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα απίστευτο περιστατικό με έναν οδηγό ταξί που λόγω μιας διαφωνίας τους άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί. Μέσα από αυτή την ιστορία ο Μίνως Θεοχάρης θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα για την ισότητα.

“Χθες το μεσημεράκι πήρα ένα ταξί να πάω για να παραλάβω ένα δέμα. Στη διαδρομή διαφώνησα έντονα με τον ταξιτζή. Του εξηγούσα από που να πάμε και εκείνος επέμενε να πηγαίνει από τη διαδρομή που έλεγε η εφαρμογή. Κάποια στιγμή πάνω στα νεύρα μου, με την ένταση του καυγά. του είπα “Σταματήστε να κατέβω. Είπαμε. Μην είμαστε και καθυστερημένοι” λάθος μου – το γνωρίζω. 

Εκείνος τράβηξε χειρόφρενο και άρχισε να φωνάζει εκκωφαντικά και να με απειλεί: “Δε θα με πεις και καθυστερημένο. Μην έρθω πίσω και σε πλακώσω στο ξύλο. Πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή”. Τα ακριβή λόγια παραθέτω. Έμοιαζε να τα εννοεί πραγματικά. Τρόμαξα. Βγήκα από το ταξί. Συνέχισα να τρέχω. Συνέχισε να με βρίζει τυχαία και να με απειλεί.

Έκανα ένα βήμα πίσω. Γύρισα προς το μέρος του και του είπα, “Πρόσεξε”. Μάλλον το είπα με ύφος που δε σήκωνε πολλά και σταμάτησε. Συνέχισε όμως να με βρίζει φωνάζοντας όταν απομακρύνθηκα πάλι. Όσα ακόμα οι άνθρωποι μας τρομάζουν, μας βρίζουν, μας απειλούν και μας πετάνε κατάμουτρα μέρα μεσημέρι τη χυδαιότητά τους.

Τόσο και εμείς οφείλουμε να βγαίνουμε στους δρόμους μέρα μεσημέρι και να γιορτάζουμε τα δικαιώματά μας, την ισότητα, την ελευθερία. Και όποιος διαφωνεί με τις παρελάσεις μάλλον δεν έχει μια ιστορία να διηγηθεί σαν την παραπάνω. Και γνωρίζουμε όλοι ότι αυτές οι ιστορίες είναι η καθημερινότητά μας. Έχουμε να πούμε και άλλες πολλές και σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν πολύ πιο τραγικές από αυτή” έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Read More

And More