“Minute to win it” : Αισίως οι αιτήσεις άγγιξαν τις 5.000 !

Με εντατικούς, εντατικότατους ρυθμούς ετοιμάζεται αυτή την εποχή στο Mega, το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι “Minute to win it” ! Και αυτό γιατί; Γιατί αποφασίστηκε παρά την κρίση, το συγκεκριμένο φορμά να βγει τελικά φέτος στον αέρα κανονικά και να μην κρατηθεί στα μετόπισθεν.

Ετσι, το εν ΄λόγω φορμά, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας στα μέσα του Φλεβάρη και μαζί με αυτό να κάνει το ντεμπούτο του τους δέκτες μας ως βασικός παρουσιαστής στο Mega και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος όπως σας έχω πει εδώ και καιρό, έχει αναλάβει χρέη οικοδεσπότη.

Το “Minute to win it”, είναι ένα θεότρελο φορμά, στο οποίο πρέπει να πάρετε μέρος μόνο αν έχετε άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση και τρέλα, πολύ τρέλα ! Και επειδή οι εποχές που διανύουμε… σηκώνουν την τρέλα και οι πάντες προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεφύγουν από την καθημερινότητα κάνοντας κάτι που θα τους φτιάξει έστω και λίγο την διάθεση, οι συμμετοχές για το συγκεκριμένο φορμά, έχουν φτάσει ήδη κοντά στις 5.000 και συνεχίζουν !

Οσο για το τι ακριβώς θα δούμε στο “Minute to win it” ; Θα δούμε όλους εσάς μέσα σε ένα μόλις λεπτό να προσπαθείτε να πετύχετε θεοπάλαβα πράγματα και ανάλογα με το ποσοστό της επιτυχίας, θα ανεβαινει φυσικά και το χρηματικό έπαθλο !

Read More

And More