Μήνυση κατά της J.Lo για την ακύρωση της συναυλίας στα κατεχόμενα!

Έπειτα από τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η είδηση ότι η Τζένιφερ Λόπεζ θα εμφανιστεί στην κατεχόμενη Κύπρο, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποφάσισε να ακυρώσει το ταξίδι της στο ξενοδοχείο Cratos Premium.

Η μεγάλη κινητοποίηση Ελλήνων από όλο τον κόσμο και οι υπογραφές που συγκεντρώθηκαν για να αποτραπεί η έλευση της σταρ στα κατεχόμενα, φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς. Η τραγουδίστρια με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει ότι ποτέ δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα ίδρυμα, καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η απόφαση αυτή, φαίνεται ότι εξόργησε τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα κάνει μήνυση στην τραγουδίστρια, διεκδικώντας ένα υπέρογκο ποσό ως αποζημίωση. Πληροφορίες θέλουν το ξενοδοχείο να ετοιμάζει αγωγή κατά της γνωστής τραγουδίστριας και να της ζητά 40 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για την αθέτηση του συμβολαίου.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του πολυτελούς ξενοδοχείου ψάχνει κάποιο αντάξιο όνομα του βεληνεκούς της J.Lo για να εμφανιστεί στη θέση της.

Read More

And More