Μήνυση στον ελεγκτή και στον οδηγό του τρόλευ έκανε η οικογένεια του 19χρονου Θανάση

Μήνυση κατά του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλευ, για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, κατέθεσε η οικογένεια του 19χρονου Θανάση Καναούτη.

Η οικογένεια του 19χρονου που έχασε τη ζωή του πεφτοντας από το τρόλευ ύστερα από αντιπαράθεση που είχε με τον ελεγκτή για το εισιτήριο, προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση λίγες ώρες μετά τα ευρήματα των ιατροδικάστών, που ουσιαστικά επιβεβαιώνουν ότι προηγήθηκε συμπλοκή της πτώσης του 19χρονου, ο οποιος όπως όλα δείχνουν έπεσε από το τρόλευ με την πλάτη.

Κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ότι ο θάνατος του 19χρονου Θανάση, αν δεν συνέβαινε τέτοια εποχή θα είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, παρόμοιες με την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πολιτικοί αλλά και ανώτατοι αξιωματούχοι της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται ότι μπορεί να είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, το κάθε βήμα της έρευνας παρακολουθείται στενά από ανώτατα κλιμάκια της ΕΛΑΣ παρά το γεγονός ότι την έρευνα διεξάγει η Τροχαία Περιστερίου.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε ειδική τεχνική πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί πως ακριβώς άνοιξε η πόρτα του τρόλει και πως σταμάτησε το όχημα.

Εχουν ζητηθεί επίσης όλα όσα μπορεί να καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας τραπεζών και καταστημάτων στο σημείο.

Οι δυο μάρτυρες μυστήριο… Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More