Μήπως έχει αδυνατίσει υπερβολικά η Angelina;

Η Angelina Jolie εμφανίστηκε επικίνδυνα αδυνατισμένη, στη χτεσινή συνάντησή της με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν. Η ηθοποιός βρίσκεται στο Πάκισταν με την ιδιότητά της ως Πρέσβειρα καλής θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών, προσπαθώντας να στρέψει τα βλέματα όλου του κόσμου στο Πακιστάν και τους κατοίκους του, που έχουν γονατιστεί από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Η 35χρονη ηθοποιός, σεβόμενη τα έθιμα του τόπου, φόρούσε ένα μακρύ τουνίκ, επίσημο γυναικείο ένδυμα της χώρας, ενώ τα μαλλιά της ήταν καλυμένα με ένα φουλάρι. Τα σκελετωμένα χέρια της, πρόδιδαν ότι η Angelina έχει αδυνατίσει πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.

Την περασμένη βδομάδα, η Jolie πήγε μαζί με τα δίδυμα στο Los Angeles, στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Brad Pitt. Η υπερβολικά αδύνατο κορμί της, σχολιάστηκε αρνητικά από πολλούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κιλά της Jolie έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού. Αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αναφερθεί ότι η διάσημη ηθοποιός πάσχει από νευρική ανορεξία.

Η Angelina με το ανθρωπιστικό της έργο έχει αποδείξει πως ενδιαφέρεται για το καλό όλου του κόσμου και ιδιαίτερα όσων την έχουν ανάγκη. Όμως εκείνη, ποιος την προσέχει;

Read More

And More