Miranda Kerr: Ποιός απείλησε τη ζωή της;

Ένας άνδρας κρατείται από τις αστυνομικές αρχές της Μασαχουσέτης μετά από πληροφορίες που είχε οτι απειλούσε να σκοτώσει τη Miranda Kerr. O Steven C. Swanson, από το Cape Cod στη Μασαχουσέτη, πρόκειται να υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση μετά τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τους Times Cape Cod, ο 52χρονος επικοινώνησε με το τμήμα του Los Angeles County Sheriff και τους ενημέρωσε για την πρόθεσή του να πετάξει στο Λος Άντζελες – όπου το μοντέλο της Victoria Secret μοιράζεται ένα σπίτι με τον σύζυγό της Orlando Bloom – με σκοπό να τη σκοτώσει. Ο ίδιος την ανέφερε ως «αδελφή ψυχή» του, και αρχικά είπε ότι ήθελε να «την διασώσει» – πριν ομολογήσει τις πραγματικές προθέσεις του. Είπε επίσης στην αστυνομία ότι σκόπευε να πάρει δύο περίστροφα μαζί του.

Η τοπική αστυνομία ενημερώθηκε και κατά την άφιξη στο σπίτι του, ανακάλυψε φωτογραφίες της Kerr σε όλες τις επιφάνειες των οικιακών συσκευών του, σύμφωνα με τα πρακτικά του δικαστηρίου. Όπλα δε βρέθηκαν στο σπίτι του, αλλά η αστυνομία κατέσχεσε ένα αεροβόλο, λόγω του οτι έμοιαζε με πραγματικό πιστόλι.

Ο Swanson δήλωσε αθώος μετά τη σύλληψή του. Ένας γιατρός που ήταν παρών στην αίθουσα του δικαστηρίου κατέθεσε ότι πάσχει από διπολική διαταραχή και η σχιζοφρένεια και ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πάρει το φάρμακό του από τον Μάρτιο.

Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στο δικαστήριο στις 19 Ιουλίου για μια δεύτερη ακρόαση, εν αναμονή της αξιολόγησης της διανοητικής υγείας του. Η έρευνα συνεχίζεται.

Read More

And More