Miranda Kerr: Στα Κύθηρα με τους γονείς της για τον γάμο gay φίλων τους!

Σε ένα απο τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας, τα Κύθηρα, ταξίδεψε η Miranda Kerr πριν από μερικές ημέρες. Εκεί η Miranda Kerr βρέθηκε με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με την μητέρα της Theresse και τον πατέρα της John. Βέβαια, σε αντίθεση με κάθε άλλη φορά αυτή τη φορά δεν ήταν η Αυστραλή καλλονή που συγκέντρωσε πάνω της τα βλέμματα αλλά η άκρως εντυπωσιακή μητέρα της που έγινε κουμπάρα σε γάμο gay φίλων τους στο νησί.

H Miranda Kerr έφτασε στα Κύθηρα -και όχι στην Μύκονο όπως μεταδίδουν ξένα μέσα όπως η Daily Mail- από την Φρανκφούρτη οπου βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα, ανήμερα του γάμου των οικογενειακών της φίλων την ημέρα του κρίσιμου δημοψηφίσματος της Ελλάδας, στις 5 Ιουλίου. Στην παραπάνω φωτογραφία την βλέπεις με τον ένα εκ των δύο γαμπρών, τον Jak.

Την Κυριακή του δημοψηφίσματος λοιπόν, η Miranda Kerr παρακολούθησε την μητέρα της Theresse να γίνεται η κουμπάρα στην τελετή που ένωσε ενώπιων των καλών φίλων τους και της συγκλονιστικής φύσης του Μυλοπόταμου των Κυθήρων, τον Jak και τον Terry.

That’s better!!Moments that simply take your breath away xxx

Posted by Therese Kerr on Wednesday, July 8, 2015

“Ποιος χρειάζεται έναν πρωθυπουργό για να επισημοποιήσει έναν γάμο;” έγραψε η ενθουσιασμένη κουμπάρα δημοσιεύοντας την πιο πάνω φωτογραφία όπου κάθε ένας από τους καλεσμένους του ζευγαριού υπέγραψε ως μάρτυρας το πιστοποιητικό της ένωσής τους. “Jak και Terry είστε παντρεμένοι στα μάτια μας και όλοι σας οι φίλοι και οι οικογένειες σας παρακολούθησαν αυτή την ένωση. Σας ευχαριστώ που με κάνατε “Αρχηγό” της πνευματικής σας τελετής”, συμπλήρωσε ενθουσιασμένη η Theresse.

Η πανέμορφη κόρη της αν και δεν είχε ενεργό ρόλο στον γάμο άδραξε την ευκαιρία για να περάσει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στα Κύθηρα αλλά και να έρθει κοντά και πάλι με τους γονείς της μετά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει απομακρυνθεί πολύ από τους δικούς της ανθρώπους.

Cheers @theresekerr love you Mum

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miranda (@mirandakerr) στις


“Στην υγειά σου μαμά, σε αγαπώ” σχολίασε χαρακτηριστικά ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία μέσω Instagram αποδεικνύοντας πως οι μέρες των προβλημάτων έχουν περάσει ανεπιστρεπτί στην σχέση της με τους γονείς της και πως τελικά η αγάπη (με την βοήθεια της φυσικής ομορφιάς της Ελλάδας ενίοτε) ξεπερνά κάθε εμπόδιο.
Δες περισσότερες φωτογραφίες από τις στιγμές που πέρασε η Miranda Kerr στα Κύθηρα.

Read More

And More