Μιρέλα Πάχου: Η μοναδική συνύπαρξη στη σκηνή με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Μάρκο Κούμαρη! [pics,vid]

Από τα μέσα Νοέμβρη μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, όπου έγινε το μεγάλο φινάλε, η Μιρέλα Πάχου μας υποδέχτηκε  στο Σταυρό του Νότου Plus, στο πιο ξεχωριστό πάρτι του χειμώνα. Μαζί της στη σκηνή απολαύσαμε αγαπημένους μας καλλιτέχνες, ενώ στο τελευταίο πάρτι guest ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Μάρκος Κούμαρης από τους Locomondo.

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και βέβαια το ακορντεόν της, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια σχεδίασε τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα τα τραγούδια που θέλαμε να χορέψουμε και όλους τους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να συναντήσουμε! Σίγουρα κάτι που δεν θα περιμέναμε να ακούσουμε ποτέ ήταν η μουσική συνύπαρξη στη σκηνή της Μιρέλας με τον Μάρκο Κούμαρη αλλά και την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως το “Φεγγάρι” αλλά και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της “Χαρτοπόλεμος”, ενώ μαζί με την Μιρέλα Πάχου και τον Μάρκο Κούμαρη τραγούδησαν το κομμάτι “Στα λιμάνια ανάψανε φωτιές”, ταξιδεύοντας το κοινό που πήγε να τους απολαύσει.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Τη χρονιά που μας πέρασε η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία γεμάτη προσωπικές συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τη δυναμική της παρουσία ως μουσικός και ως ερμηνεύτρια.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More