Μιρέλα Πάχου: Η χορωδία «Note Allegre» τραγούδησε για καλό σκοπό!

Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές, η «Note Allegre», σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Μιρέλας Πάχου, παρέσυρε στο μουσικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι της όσους βρέθηκαν την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στον Ιανό. Την πρώτη συναυλία της νεοσύστατης χορωδίας τίμησαν με την παρουσία τους αγαπημένοι καλλιτέχνες και έκαναν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο μαγικά με τις μελωδίες και τις ιστορίες τους.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Σπύρος Γραμμένος, η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Πέτρος Λαγούτης ένωσαν τις φωνές τους με αυτές της Note Allegre και όλοι μαζί συνέβαλαν στο σκοπό της συναυλίας, που ήταν η ενίσχυση του έργου του Εθνικού Πρότυπου Νηπιοτροφείου.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Λίγα λόγια για τη Note Allegre

Με σύνθημα «τραγουδάμε παρέα και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας» και με την πεποίθηση ότι κάθε φορά που τα παιδιά τραγουδούν ο κόσμος γίνεται πιο χαρούμενος, η χορωδία πλαισιώνεται από μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν καλλιτεχνικά αλλά και να αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε συναυλίες και τη γνωριμία με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Υπεύθυνη της χορωδίας είναι η Μιρέλα Πάχου, τραγουδοποιός, μουσικός-πτυχιούχος του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου και υποψήφια διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μιρέλα έχει πολλές διακρίσεις ως σολίστ στο πιάνο και το ακορντεόν και έχει συνεργαστεί με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώργο Νταλαρα, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη.

Διάβασε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της στο TLIFE

Φωτογραφίες: Θοδωρής Σιούτας

Read More

And More