Μιρέλα Πάχου – Μαριάννα Πολυχρονίδη: Πρεμιέρα με guest εμφανίσεις και εκπλήξεις [pics]

Ένα δίδυμο που ίσως να μην περιμένατε να δείτε στη σκηνή αφού και οι δύο κινούνται σε διαφορετικού ύφους μουσικά μονοπάτια. Αυτά που τις ενώνουν όμως είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τις χωρίζουν και αποφάσισαν να τα μοιραστούν με το κοινό σε δύο μοναδικές παραστάσεις στην Αθήνα.

Ο Σταυρός του Νότου υποδέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής την Μαριάννα Πολυχρονίδη και τη Μιρέλα Πάχου, τη Μιρέλα Πάχου και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη ή αλλιώς τα δύο Μ. Π. Οι δυο αγαπημένες καλλιτέχνιδες μας είπαν “Όσα λένε οι φίλες” διατηρώντας η καθεμιά το δικό της μουσικό αποτύπωμα και ανανεώνοντας το “ραντεβού” για την ερχόμενη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Στην πρεμιέρα είχαν την χαρά και την τιμή να έχουν στο κοινό και πολλούς αγαπημένους συνεργάτες. Ανάμεσά τους ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Κώστας Λειβαδάς και η Βίκυ Καρανζτόγλου. Όλοι τους δέχτηκαν με χαρά την πρόσκληση να μοιραστούν για λίγα λεπτά τη σκηνή μαζί τους και ξεσήκωσαν το κοινό!

Η Μαριάννα και η Μιρέλα τραγούδησαν “Όσα λένε οι φίλες”

Η Μιρέλα μαςέχει συνηθίσε με το ακορντεόν αλλά αυτή τη φορά την είδαμε να παίζει και γιουκαλίλι

Με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη στη σκηνή

Με τον Νίκο Πορτοκάλογλου

Με τον Κώστα Λειβαδά και τη Βίκυ Καρατζόγλου

Η Μιρέλα βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας της έχοντας πλέον κυκλοφορήσει το δεύτερο δίσκο της με τίτλο “Λίγο χρώμα”. Συνεχίζοντας την ακαδημαϊκή πορεία με τις σπουδές στη Νομική, γεμίζει τη λίστα με τις πολλές επιτυχημένες συνεργασίες της και δοκιμάζεται συνεχώς σε νέα πράγματα. Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του Γιώργου Νταλάρα και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Μαριάννα φέρνει μαζί της την θεατρική της ταυτότητα και την παντρεύει άψογα με την μουσική της πορεία και τις δυνατές συνεργασίες της. Από τις σημαντικότερες στιγμές της η δισκογραφική συνάντηση με τον Θάνο Μικρούτσικο στον πρώτο προσωπικό της δίσκο με τίτλο “Στην ομίχλη των καιρών”. Στο βιογραφικό της έχει πολλές ακόμα σπουδαίες συνεργασίες και αναφέρουμε ενδεικτικά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Νίκο Κυπουργό και τον Κώστα Λειβαδά.

Μαζί τoυς στη σκηνή είναι οι:
Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα
Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: πλήκτρα
Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα

Σωτήρης Παπάκος : επιμέλεια και εκτέλεση ήχου
Γιάννης Μπράτσης : επιμέλεια και εκτέλεση φωτισμού
Ενορχήστρωση-μουσική επιμέλεια: Γιώργος Ζαχαρίου

Styling: Νάσος Ντότσικας και Ευγενία Ζήντρου

Φωτογραφίες: Μαρία Προδρόμου

Read More

And More