Μιρέλα Πάχου: Μας ταξίδεψε με το ακορντεόν της, έχοντας στο πλευρό της τον Μύρωνα Στρατή! [pics]

Με την αστείρευτη ενέργεια, το χαμόγελο και φυσικά το ακορντεόν της, η Μιρέλα Πάχου σχεδιάζει τις ιδανικές μουσικές βραδιές, με όλα τα τραγούδια που θα θέλαμε να χορέψουμε και όλους τους καλλιτέχνες που θα θέλαμε να συναντήσουμε! Μετά την ξεσηκωτική της πρεμιέρα στον Σταυρό του Νότου με καλεσμένο τον Χρήστο Δάντη, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια συνεχίζει να “βάζει” χρώμα στις Παρασκευές μας, κάνοντας ακόμη ένα ξεχωριστό live.

Το βράδυ της Παρασκευής, στο πλευρό της ανέβηκε στη σκηνή ο Μύρωνας Στρατής και μαζί ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους, τον χορό τους και την απίστευτη χημεία τους! Όσον αφορά τους επόμενους καλεσμένους στο πάρτι της Μιρέλας θα είναι ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος (29/11), ο Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) και η Νατάσα Θεοδωρίδου (6/12).

Οι Παρασκευές μας πια είναι γεμάτες swing και νησιώτικα, rock και λαϊκά, κέφι και φαντασία, ανατροπές και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις.

Δες φωτογραφίες:

Τη χρονιά που μας πέρασε η Μιρέλα Πάχου βρέθηκε στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, δίνοντας συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ το καλοκαίρι πραγματοποίησε μία μεγάλη περιοδεία γεμάτη προσωπικές συναυλίες, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τη δυναμική της παρουσία ως μουσικός και ως ερμηνεύτρια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More