Μιρέλα Πάχου: Χριστούγεννα με τη χορωδία Note Allegre και guest εμφανίσεις!

Μιρέλα Πάχου: Χριστούγεννα με τη χορωδία Note Allegre και guest εμφανίσεις! | tlife.gr

Πριν μερικές ημέρες έκανε πρεμιέρα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο πλευρό του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου, ενώ εδώ και αρκετό διάστημα η Μιρέλα Πάχου ασχολείται ενεργά με την παιδική της χορωδία. Μάλιστα, η χορωδία Note Allegre, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της ταλαντούχας ερμηνεύτριας, έρχεται στον ΙΑΝΟ και κάνει τα Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά!

Θα τιμήσουν με τη συμμετοχή τους οι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρος Γραμμένος, Μαριάννα Πολυχρονίδη και Πέτρος Λαγούτης.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30, ενώ η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η χορωδία «Note Allegre» κάνει τα Χριστούγεννα ακόμη πιο μαγικά!

Μετρώντας αντίστροφα για τις γιορτές, η χορωδία «Note Allegre» έρχεται στον ΙΑΝΟ, για να ακολουθήσουμε το μουσικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι της, να ανταλλάξουμε μελωδικές ευχές και να καλωσορίσουμε το πνεύμα των Χριστουγέννων με τα πιο όμορφα τραγούδια.

Μέσα από τη μουσική, την έκφραση συναισθημάτων και το παιχνίδι, η χορωδία εμπνέεται δημιουργικά από τα μέλη της, τους εμπιστεύεται τα πιο όμορφα τραγούδια και τους βοηθά να ανακαλύψουν το μαγικό κόσμο της χορωδίας και ενδεχομένως μια ιδιαίτερη κλίση στη μουσική.

Με σύνθημα «τραγουδάμε παρέα και μαθαίνουμε διασκεδάζοντας» και με την πεποίθηση ότι κάθε φορά που τα παιδιά τραγουδούν ο κόσμος γίνεται πιο χαρούμενος, η χορωδία πλαισιώνεται από μικρά και μεγάλα παιδιά που αγαπούν το τραγούδι και επιθυμούν να εκφραστούν καλλιτεχνικά αλλά και να αποκτήσουν ξεχωριστές εμπειρίες μέσα από τη συμμετοχή σε συναυλίες και τη γνωριμία με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Υπεύθυνη της χορωδίας είναι η Μιρέλα Πάχου, τραγουδοποιός, μουσικός-πτυχιούχος του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου και υποψήφια διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μιρέλα έχει πολλές διακρίσεις ως σολίστ στο πιάνο και το ακορντεόν και έχει συνεργαστεί με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Μίλτο Πασχαλίδη, Γιώργο Νταλαρα, Γιάννη Κότσιρα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρήστο Θηβαίο, Νότη Μαυρουδή, Βασίλη Καζούλλη, Σάκη Μπουλά, Γιάννη Ζουγανέλη.

Τιμούν με τη συμμετοχή τους: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πέννυ Μπαλτατζή, Σπύρος Γραμμένος, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Πέτρος Λαγούτης

Καλλιτεχνική επιμέλεια-Διεύθυνση χορωδίας: Μιρέλα Πάχου

READ more