Μιρκέτα Βιδάλη - Στέφανος Καπίνο: Ζουν τον έρωτά τους στις Μαλδίβες! Εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι του μέλιτος

Μιρκέτα Βιδάλη – Στέφανος Καπίνο: Ζουν τον έρωτά τους στις Μαλδίβες! Εντυπωσιακές εικόνες από το ταξίδι του μέλιτος | tlife.gr

Πριν από 10 ημέρες η Μιρκέτα Βιδάλη και ο Στέφανος Καπίνο παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Ερμιόνη Αργολίδας έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και φίλους. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και το καταχάρηκε, αφού δεν σταμάτησε να χορεύει και να τραγουδά. Λίγες μέρες μετά οι δυο τους έφτιαξαν βαλίτσες και αναχώρησαν για τις εξωτικές Μαλδίβες.

Η σχεδιάστρια ρούχων και ο γοητευτικός τερματοφύλακας ως λάτρεις του Instagram δεν σταμάτησαν να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους διάφορες στιγμές από το μαγικό ταξίδι τους, καθώς τα τοπία που αντίκρισαν ήταν εντυπωσιακά. Το ζευγάρι είναι full in love και δεν σταματά να απολαμβάνει στιγμή την όμορφη σχέση του! Λίγο πριν επιστρέψουν στην βάση τους και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους φρόντισαν να ανεβάσουν στα προφίλ τους τις αγαπημένες τους τρυφερές στιγμές.

Δες φωτογραφίες:

Ο Στέφανος Καπίνο και η Μιρκέτα Βιδάλη έζησαν μοναδικές στιγμές!

READ more