Μις Ολλανδία: Το τρανς μοντέλο απαντάει στα μηνύματα μίσους – «Το να με μαστιγώνουν για αυτό είναι πολύ θλιβερό»

Η Rikkie Valerie Kolle έγραψε ιστορία, καθώς είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο που στέφθηκε Μις Ολλανδία, σε μία λαμπερή τελετή. Ωστόσο η στέψη της προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και η ίδια μετά τη νίκη της δέχτηκε πολλά μηνύματα μίσους στο διαδίκτυο

Στη συνέντευξή της στο Reuters μετά τη στέψη της, η Μις Ολλανδία εξήγησε ότι προσπαθεί να εστιάζει στα θετικά αντί στα προσβλητικά και αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

«Θεωρούσα ότι είμαστε αληθινά ανεκτικοί… στην Ολλανδία, αλλά τα σχόλια μίσους δείχνουν την άλλη πλευρά της κοινωνίας μας. Ελπίζω αυτό να είναι ένα μήνυμα αφύπνισης. Προς το παρόν, το αγνοώ πλήρως. Επικεντρώνομαι στα καλά πράγματα που έρχονται. Τα αρνητικά σχόλια ήταν απρόκλητα, συνεχίζει και προσθέτει ότι ο κόσμος την πρόσβαλε επειδή ήταν ο εαυτός της. Θέλω απλώς να δείξω στον κόσμο την Rikkie και φυσικά την διεμφυλική μου ιστορία και το να με μαστιγώνουν για αυτό είναι στα αλήθεια πολύ θλιβερό», ανέφερε η Rikkie Valerie Kolle.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rikkie Valerie Kollé (@rikkievaleriekolle)

Η Rikkie Valerie Kolle είναι 22 χρονών, είναι αρκετά ενεργή στο Instagram με περίπου 25.000 followers και 135 αναρτήσεις. Το μοντέλο έχει εργαστεί και ως ηθοποιός, ενώ στο παρελθόν συμμετείχε και στο Holland’s Next Top Model. (Διάβασε εδώ περισσότερα για την πρώτη τρανς Μις Ολλανδία)

Read More

And More