Μητέρα ανεβάζει φωτογραφίες μετά την εγκυμοσύνη της για να βοηθήσει τις νέες μαμάδες να αγκαλιάσουν το σώμα τους

Η Julie Bhosale είναι διατροφολόγος και blogger και δημοσίευσε φωτογραφίες της κοιλιάς της λίγο καιρό μετά τη γέννα της για να βοηθήσει τις γυναίκες που δίνουν αγώνα να επανέλθουν μετά τον τοκετό τους. Με αυτό τον τρόπο θέλει να κάνει τις νέες μαμάδες να μάθουν να αγαπούν τον εαυτό τους.

Η Julie ξέρει ότι οι γυναίκες οι οποίες καταφέρνουν να επανέλθουν στο σώμα πριν τον τοκετό τους είναι μειοψηφία κι έτσι δημοσίευσε τις φωτογραφίες της, επειδή ζούμε σε “μια κοινωνία που ωθεί μόνο τις εικόνες γυναικών που έχουν γεννήσει και επανέλθει.”

“Μετά τον πρώτο μου γιο αγωνίστηκα πραγματικά με τις αλλαγές που έγιναν με το σώμα μου και την πίεση που ένιωσα να επανέλθω”, είπε ο Bhosale σε συνέντευξή της στο Buzzfeed. “Νόμιζα πως θα ανακτήσω το σώμα μου πίσω αμέσως αλλά αυτό δεν συνέβη.”

“Σκέφτηκα ότι αν νιώθω εγώ έτσι, με τις γνώσεις μου για τη διατροφή και το πώς λειτουργεί το σώμα, τότε φαντάσου πως πρέπει να νιώθουν οι άλλες γυναίκες;” Και πράγματι η Bhosale είχε δίκιο! Γυναίκεςαπό όλο τον κόσμο άρχισαν από να την ευχαριστούν και να νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με το σώμα τους.

Ετικέτες

Read More

And More