Μητέρα Γρηγορόπουλου: Ο Αλέξανδρος ήταν κατά της βίας – Προσβάλουν τη μνήμη του τα επεισόδια

11 χρόνια συμπληρώνονται αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο Εξάρχεια.Για την δολοφονία του γιου της, για την αποφυλάκιση Κορκονέα και για την επανεξέταση της υπόθεσης μετά την αίτηση αναίρεσης που άσκησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μίλησε στο Open η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η κ. Τζίνα Τσαλικιάν απεύθυνε το δικό της μήνυμα λίγες ώρες πριν από τη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και ζήτησε να τιμηθεί η μνήμη του παιδιού της χωρίς ένταση και χωρίς έκτροπα που αμαυρώνουν τη μνήμη του.

“11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου και πραγματικά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που έχω χάσει το παιδί μου”, τόνισε και συνέχισε λέγοντας πως “ αυτή η δολοφονία έχει αποκτήσει πλέον ένα κοινωνικό συμβολισμό… Χιλιάδες διαδηλωτές εκφράζουν την οργή και την αγανάκτησή του απλά αυτό που θέλω να πω είναι πως ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί πράο, φιλήσυχο κατά της βίας και αυτά που γίνονται τα έκτροπα, οι ταραχές, τα επεισόδια, οι δολιοφθορές στο κέντρο της Αθήνας δεν εκφράζουν καθόλου την προσωπικότητα και προσβάλλουν τη υστεροφημία του Αλέξανδρου. Θα ήθελα αυτά να αποφεύγονται στην επέτειο της δολοφονίας”, τόνισε η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πηγή: Newsit

Read More

And More