Μητέρα της μικρής Ρενί: ”Να πεθάνει όπως το παιδί μου”!

Η κυρία Τσάνκα Ανγκέλοβα Τραίκοβα, έχει θολώσει από τον πόνο για τον άδικο χαμό του παιδιού της αλλά και για το μίσος προς το πρόσωπο του βιαστή και δολφόνου της κόρης της, Γιάννη Μερκάι.

Η κυρία Τσάνκα μίλησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για εκείνο το μοιραίο βράδυ. ”Ο Θεός εκείνο το βράδυ έλειπε από το πλευρό της κόρης μου. Είχα μια έντονη ανησυχία όλη την ημέρα. Σαν να περίμενα κάτι να συμβεί. Φοβόμουν όμως ακόμα και να το ξεστομίσω. Δεν ήξερα τι να περιμένω”, δηλώνει.

Πώς αντέδρασε ο άντρας της; ”Ο σύζυγός μου πήγε στο καφενείο, αλλά μάταια. Η κόρη μας δεν ήταν εκεί”, εξομολογείται.Παραδέχεται επίσης πως ποτέ δεν συμπαθούσε τον δράστη ιδιαίτερα. ”Τώρα καταλαβαίνω γιατί αυτό το τέρας επεδίωκε να μπαινοβγαίνει στο σπίτι μας. Πάντα μου προκαλούσε φόβο. Δεν μπορούσα όμως να τον διώξω γιατί είμαστε φτωχοί άνθρωποι και αυτός έμενα χρόνια εδώ. Είχε γνωριμίες και καλές σχέσεις με σημαντικούς για την κοινωνία μας ανθρώπους”, δηλώνει.

Και συνεχίζει: ”Για να τον υπολογίζουμε μας έλεγε ότι αυτός κάνει κουμάντο στους ξένους της περιοχής. Γι’αυτό πρέπει να τα πάμε καλά μαζί του. Το βράδυ του σαββάτου ήταν στο σπίτι μας. Είπε πράγματα που δεν τολμώ να ξεστομίσω. Ρώταγε τον σύζυγό μου αν έχουμε σεξουαλική επαφή. Όλο εκεί το πήγαινε το θέμα. Τον είδα που θόλωσε και τον έδιωξα. Πού να φανταστώ όμως τι είχε βάλει στο μυαλό του αυτό το τέρας. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι έψαχνε να δει πού βρισκόμασταν ο άντρας μου κι εγώ όλο το απόγευμα”.

Το μόνο που την ενδιαφέρει τώρα είναι: ”Να πεθάνει και αυτός όπως το παιδί μου. Αφού δεν ζει το αγγελούδι μου, να μην ζήσει ούτε αυτό το κτήνος”.

Η οικογένεια του δράστη είναι επίσης σοκαρισμένη. Η σύζυγός του δεν θέλει πλέον καμία σχέση μαζί του και για εκείνην έχει πεθάνει. Δηλώνουν πάντως πως στο παρελθόν δεν είχε δείξει δείγματα βιαιότητας.

Read More

And More