Μιχαήλ Ταμπακάκης: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του στο «Μαύρο Ρόδο»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο πρωταγωνιστής της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για τον ρόλο του και τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης υποδύεται τον Πέτρο Καστρινό, έναν πλούσιο νεαρό και απόφοιτο της Αρχιτεκτονικής στη Φλωρεντία.

«Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας, πολύ μακριά από εμένα. Έχει μεγαλώσει με διαφορετικά πρότυπα από αυτά που στην πορεία γνωρίζει. Είναι κακομαθημένος και έχει μάθει να ζει με ευκολίες. Δεν έχει συναντήσει όμως τον έρωτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος ηθοποιός.

«Στη σειρά συγκρούονται τα “πρέπει” και τα “θέλω”, στη ζωή μου όμως προσπαθώ να ακολουθώ τα “θέλω”», είπε για τη δική του στάση στη ζωή ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Για το τι κάνει τη σειρά ξεχωριστή, τόνισε: «Το στοιχείο για το οποίο ξεχωρίζει αυτή η σειρά είναι ότι περιγράφει δύο αντίθετους κόσμους. Ο καθένας είναι γοητευτικός για τελείως διαφορετικούς λόγους».

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο λόγος που είπε το «ναι» στη σειρά ήταν η δημιουργική ομάδα και ειδικά ο σκηνοθέτης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, τον οποίο εμπιστεύεται «τυφλά».

Read More

And More