Μιχάηλ Ταμπακάκης – Μαύρο Ρόδο: 7+1 φωτογραφίες από τον πρωταγωνιστή της σειράς του Mega

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο κάνει πρεμιέρα απόψε το βράδυ στις 22:30.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης αν και αρκετά νέος σε ηλικία έχει καταφέρει να σημειώσει μια αξιόλογη πορεία στο ελληνικό θέατρο ενώ μετρά και μερικές συμμετοχές σε τηλεοπτικά σήριαλ. Φέτος όμως, πρόκειται θα τον βλέπουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας σειράς του Mega, “Μαύρο Ρόδο“, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού από την προβολή και μόνο του τρέιλερ.

«Κατάλαβα σταδιακά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου παίζανε πιάνο…Η μαμά μου είναι μουσικός, ο μπαμπάς μου όχι αλλά παίζει κι αυτός πολύ πιάνο. Εμένα μου άρεσε πολύ να ζωγραφίζω και με σπρώχνανε προς τα εκεί.

Μεγαλώνοντας μπήκα σε θεατρική ομάδα αλλά δεν είπα ποτέ ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Στην τρίτη Λυκείου άρχισα να το σκέφτομαι. Πέρασα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Οικονομικά, πίεσα μόνος μου τον εαυτό μου για να διαβάσω. Δεν τελείωσα ποτέ τη σχολή όμως», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍɪᴄʜᴀɪʟ ᴛᴀʙᴀᴋᴀᴋɪs (@michail_tampakakis)

Μετά τις Πανελλήνιες που πέρασα στον Πειραιά, πέρασα και στο Εθνικό. Δεν πίστευα ότι θα με πάρουν εκεί γι΄ αυτό και πήγα έτσι άνετος. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα περάσω γιατί και όταν είναι να δώσεις ακούς πολλά για τον τρόπο επιλογής.

Αν είχα κάτσει να σκεφτώ το βιοποριστικό, δε ξέρω αν θα ρίσκαρα. Νομίζω εκείνη την ώρα το κάνεις αυθόρμητα…Είμαι άνθρωπος που όταν βάζω στόχους επιμένουν σε αυτούς αλλά πιστεύω πολύ και στο θέμα της τύχης» είχε εκμυστηρευτεί ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍɪᴄʜᴀɪʟ ᴛᴀʙᴀᴋᴀᴋɪs (@michail_tampakakis)

Με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα, ο πρωταγωνιστής της σειράς Μιχαήλ Ταμπακάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Αλέξη Μίχα σχολιάζοντας ποιος πιστεύει ότι είναι ο λόγος που οι απαγορευμένοι έρωτες, όπως αυτός που ζει ο ίδιος στη σειρά, ιντριγκάρουν τόσο το κοινό.

   

«Οι απαγορευμένοι έρωτες γοητεύουν το κοινό γιατί ίσως έχουν κάτι ρομαντικό που έχουμε χάσει εμείς σαν εποχή. Δεν πιστεύω πως στην εποχή μας υπάρχουν ασύμβατοι, απαγορευμένοι έρωτες. Νομίζω είναι κάτι ξεπερασμένο αυτό….» είπε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης και στη συνέχισε αποκαλύπτοντας τα κοινά που έχει με τον ρόλο που υποδύεται.

«Το Μαύρο Ρόδο είναι μια πολυπρόσωπη σειρά πέρα από τον βασικό πυλώνα που είναι αυτός ο έρωτας των δυο αυτών ηρώων. Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες γύρω από αυτό. Με τον ήρωα που υποδύομαι ταυτίζομαι στο ότι είναι επίμονος με τους στόχους που βάζει μέχρι να τα καταφέρει και με το ότι ερωτεύεται πολύ. Ερωτεύομαι πολύ, αυτό είναι ένα κοινό μας σημείο».

Για τη σχέση με την συμπρωταγωνίστριά του Φωτεινή Παπαθεοδώρου, η Μιχαήλ Ταμπακάκης είπε: «Με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου περνάμε πάρα πολύ ωραία στα γυρίσματα, έχουμε τέλεια επικοινωνία. Νομίζω ταιριάζει πολύ ο τρόπος που δουλεύουμε».

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στον ελεύθερο χρόνο του και παράλληλα με την υποκριτική, ασχολείται και με τις φωτογραφίσεις και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μερικές από αυτές να είναι άκρως καλλιτεχνικές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴍɪᴄʜᴀɪʟ ᴛᴀʙᴀᴋᴀᴋɪs (@michail_tampakakis)

Ο γοητευτικός ηθοποιός φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι µε την πανέµορφη Σάντυ Χατζηιωάννου, τη γνωστή «Τζένη» από τον «Σασµό».

Tο φετινό καλοκαίρι επισκέφθηκαν πολλά νησιά, ανάµεσά τους και την Τήνο, όπου απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα πριν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα για τα γυρίσµατα.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More