Μιχαήλ Βαρθακούρης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το ψυχοσωματικό του πρόβλημα – «Νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο»

H κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη συνάντησε τον Μιχαήλ Βαρθακούρη στην έκθεση φωτογραφίας του που ονομάζεται «πλην πυρός».

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη, για την οικογένειά του αλλά και για το μεγάλο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

«Η έκθεση ονομάζεται «πλην πυρός» γιατί στις φωτογραφίες μου έχουμε τα δυο στοιχεία, γυνή & θάλασσα, αλλά απουσιάζει το πυρ. Ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες με την τότε κοπέλα μου, μετά ασχολήθηκα για πέντε χρόνια φωτογραφίζοντας γάμους και βαπτίσεις», συμπλήρωσε αναφορικά με την αγαπημένη του ασχολία, ενώ αποκάλυψε πως έκανε το εξώφυλλο του πατέρα του, Γιάννη Πάριου, στο δίσκο του «Γέλα μου, χαμογέλα μου».

Αναφερόμενος στον μικρό του αδερφό, Νικόλα, γνωστός σε όλους μας πλέον ως Good Job Nicky, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης τόνισε πως τον σέβεται απόλυτα και είναι ο καλύτερος φίλος του σε όλο τον πλανήτη, «η αδερφή ψυχή μου». «Με το Νικόλα έχουμε μεγαλώσει ο ένας τον άλλον, περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί λόγω του ότι οι γονείς μας δούλευαν ατέλειωτες ώρες», συμπλήρωσε.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα υγείας που πέρασε, μετά από ένα συμβάν στη ζωή του, που του προκάλεσε σοκ.

«Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω”, κατέληξε ο Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Read More

And More