Μιχαήλ Βαρθακούρης: Στην Πάρο για τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του – Στο πλευρό του η Σοφία Αλιμπέρτη και ο αδελφός του

Με μεγάλη επιτυχία είχε παρουσιάσει την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα ο Μιχαήλ Βαρθακούρης τον περασμένο Φεβρουάριο, με πολλούς επώνυμους, συγγενείς και φίλους να δίνουν το παρών.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη φαίνεται πως έχει μεγάλη αγάπη και ταλέντο στη φωτογραφία ενώ πλέον έχει μπει δυναμικά σε αυτό, αφού μόλις πραγματοποίησε και τη δεύτερη έκθεση φωτογραφίας τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης από σήμερα Τρίτη 16/8 εκθέτει τη νέα του σειρά με τίτλο ONIrON στην Πάρο, ένα ιδιαίτερο νησί για εκείνον, καθώς η μητέρα του τελευταία χρόνια έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί, ενώ και ο πατέρα τους κατάγεται από το ίδιο νησί.

Σήμερα λοιπόν ο νεαρός καλλιτέχνης ταξίδεψε στο κυκλαδίτικο νησί για την έκθεσή του και από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη αλλά και ο αδερφός του, Good Job Nicky.

Οι τρεις τους μάλιστα, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Γωγώς Αυγερινοπούλου και όπως θα δεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι, με την τρυφερή μαμά να καμαρώνει για τον γιο της.

Read More

And More