Μιχάλης Γιαννάτος: Ο γιος του μιλά στο TLIFE, για τον ξαφνικό του θάνατο!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ο Μιχάλης Γιαννάτος χθες βράδυ ξαφνικά στα 73 του χρόνια. Ο διάσημος ηθοποιός είχε δύο γιους και μία κόρη. Ο γιος του Γεράσιμος περιγράφει στο TLIFE πως συνέβη το κακό, μη μπορώντας να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του αφού δεν είχε προβλήματα υγείας.

Το TLIFE επικοινώνησε με έναν από τους γιους του, Γεράσιμο: “Δυστυχώς μας άφησε χθες βράδυ εντελώς ξαφνικά. Εκεί που έβλεπε στη γειτονιά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έπαθε ανακοπή και δεν τον κατάλαβε κανένας. Ήταν με τους φίλους του και ξαφνικά εκεί που καθόταν σε μια γωνία, έγειρε το πρόσωπό του και ήταν σαν τον πήρε ο ύπνος. Δεν τον κατάλαβε κανείς… Ξαφνικά κάποιος τον φώναξε Μιχάλη, Μιχάλη αλλά τίποτα. Ήταν ήδη νεκρός, δεν είχε σφυγμό…

Το ασθενοφόρο τον πήρε νεκρό. Πήγα και τον είδα νεκρό στο νοσοκομείο. Την πορεία του την ξέρουν όλοι αν και ήταν από τους αδικημένους. Βέβαια δεν ήταν άνθρωπος που κλαιγόταν… Ήταν πολύ αξιοπρεπής αν και είχε κάνει πολύ καλές δουλειές. Έχει παίξει σε άπειρες ξένες παραγωγές και παρόλο αυτά παρέμεινε στην Ελλάδα. Κανέις δεν το ‘χει κάνει. Και τι δεν έχει κάνει… Έχει παίξει με Spielberg, έχει κάνει αδιανόητα πράγματα… Έχει παίξει σε πολλές παραγωγές αλλά ήταν αδικημένος. Για 17 χρόνια δούλευε ρεσιψιονίστ για να τα βγάλουμε πέρα…Έτσι βγάιναμε σαν οικογένεια.., Από το 1979 που γεννήθηκα εγώ δούλευε βράδυ κι έκανε τον ρεσεψιονίστ. Παράλληλα έκανε και κάποιες ταινίες αλλά δεν ήταν μεγάλες οι αμοιβές του. Ο κόσμος θα νομίζει ότι έβγαλε πολλά λεφτά αλλά δεν ισχύει.

Απλά ανέβηκε λίγο η καριέρα τους από το 2000 και μετά που έκανε την ταινία το “Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι”. Ενώ είχε κάνει το 1979 το Eξπρές του Μεσονυχτίου ήταν στα αζήτητα μετά. Κανείς δεν πίστευε ότι αυτόν τον απλό άνθρωπο της γειτονιάς, τον κάλεσε ο Spielberg για ταινία. Άλλοι παρακαλάνε για όλα αυτά… Αλλά εκείνος έμεινε εδώ, στο ενοίκιο στη γειτονιά του…”

Η κηδεία του θα γίνει άυριο στις 16:00 από το νεκροταφείο Ζωγράφου.

Read More

And More