Μιχάλης Ιατρόπουλος για καταγγελίες: “Το θεωρώ ανήθικο – Αν είχε συμβεί αυτό στην κόρη μου, θα…”

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε από τον Φάνη Λαμπρόπουλο και τον Νικόλα Ράπτη, σχετικά με το θέμα των ημερών, τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Θλιβερά πράγματα, δεν θέλω να κρίνω κανέναν. Έχω συνεργαστεί με τις πιο πολλές κυρίες που έχουν κάνει τις καταγγελίες και έχω να καταθέσω τα καλύτερα για αυτές και για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και για τη Ζέτα Δούκα που είχα και δύσκολες σκηνές μαζί της. Έχω να πω τα καλύτερα. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Είναι θλιβερά αυτά να συμβούν.

Αν είχε συμβεί στην κόρη μου και μου το έλεγε θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα σε ό,τι αφορά σε εμένα και αναλαμβάνω το κόστος και το κόστος και το τίμημα των πράξεων μου. Αν κάνεις τη μαγκιά πρέπει να ξέρεις να πληρώνεις και το τίμημα. Θλίβομαι που καταξιωμένοι άνθρωποι, που γνωρίζω πάρα πολύ καλά έχουν υποπέσει σε φάουλ, αλλά από εκεί και πέρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα τους κρίνω και ούτε θα τους κατηγορήσω. Ποτέ δεν δίνω μια κλωτσιά στον άλλον να πάει παρακάτω. Ένας άνθρωπος που είναι πεσμένος, τι να πω εγώ τώρα; Το θεωρώ ανήθικο σε ό,τι με αφορά. Το θέατρο δεν παθαίνει ζημιά, το θέατρο είναι αθάνατο. Είναι ένα είδος πρώτης ανάγκης και ο κόσμος δεν θα σταματήσει να το αγαπάει. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας αναλάβει το τίμημα των πράξεών του» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δες όλα όσα είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παρακάτω:

Read More

And More