Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η επική αντίδραση όταν άκουσε για τις αστρολογικές προβλέψεις του Παύλου Χαϊκάλη

Τον Μιχάλη Ιατρόπουλο συνάντησε σε βραδινή του έξοδο η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και μέσα σε όλα τον ρώτησαν και πως του φαίνεται που ο Παύλος Χαϊκάλης έκανε ανάλυση του αστρολογικού χάρτη του 53χρονου κατηγορούμενου για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό.

«Ντέφι της λύσσας μου κρατώ και το μυαλό μου είναι θολό. Πω πω πω πω, πω πω πω πω. Κόκκινο κρασί μας δώσαν, το τραπέζι όταν μας στρώσαν, κόκκινο τυρί ευοδεία, κι από μέσα αηδία», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπώντας σε γέλια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί με τον ίδιο να απαντά: «Μα, αστειευόμαστε τώρα, έτσι; Για τόσο σοβαρά θέματα, λέμε για αστρολογίες και αερολογίες… Τι να σας πω; Δεν κρίνω τους ανθρώπους ποτέ».

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και την παρεξήγηση που είχε προκύψει ανάμεσα στον ίδιο και τον Γιάννη Σμαραγδή.

«Ο κύριος Αγγελόπουλος με κατεύθυνση από δημοσιογράφους ο άνθρωπος χωρίς να φταίει σε τίποτα, είπαν κάποιοι ότι παίζει κάπου. Συμπαθώ τον άνθρωπο, τον γουστάρω, είναι πολύ ωραίος αλλά πάνω από όλα έχω τον δάσκαλό μου, τον κύριο Σμαραγδή με τον οποίο έχω κλείσει να παίξω στην ταινία του Καπποδίστρια εδώ και χρόνια» είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ενώ σε ερώτηση για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Αγγελόπουλο παρότι δεν έχει βγει από κάποια δραματική σχολή, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος απάντησε, «Εδώ έχουν βγει άνθρωποι και άνθρωποι, μοντέλα και μοντέλα… Τουλάχιστον ο Αγγελόπουλος δείχνει ότι έχει κάποιο εκτόπισμα, κάποιο κύρος».

Read More

And More