Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η on air συγκίνηση και η αναφορά στο ατύχημα του γιου του – «Μου έφυγε η μισή ζωή»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι από τους ανθρώπους που δε διστάζουν να δείξουν τα συναισθήματά τους δημόσιο και δεν μασάει ποτέ τα λόγια του. 

Έτσι και σήμερα (18/6) που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Γειά σου” δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ακούγοντας όσα είπε για εκείνον η επί πέντε χρόνια σύντροφός του Κατερίνα.

«Με πιάσατε κοροϊδο τώρα. Ευχαριστώ πάρα πολύ την Κατερίνα για την αλήθεια που είπε. Είναι ένα πρόσωπο που αγαπάω πάρα πολύ, σέβομαι και υπολήπτομαι. Η σύντροφός μου, έχει την ευκαιρία να δει αν ξηγιέμαι καλά αδιακρίτως σε όλους τους ανθρώπους. Την ευχαριστώ για την αγάπη της. Ελπίζω να είμαι άξιος και να ανταποδίδω στην καθημερινότητα όσο μπορώ και είμαι αιώνια ευγνώμων γιατί μου έχει φερθεί πάρα πολύ καλά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και δεν ξεχνάω. Η Κατερίνα είναι γυναίκα με χαρακτηριστικά πολύ υψηλού επιπέδου» ανέφερε συγκινημένος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος για την αγαπημένη του.

Σε άλλο σημείο ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στο σοβαρό τροχαίο που είχε πριν έναν περίπου χρόνο ο μικρός του γιος Αλέξανδρος ενώ μίλησε και για τις αξίες που έχει περάσει στα παιδιά του.

«Πέρυσι, στις 25 Φεβρουαρίου χτύπησε το παιδί. Μου έφυγε η μισή ζωή. Ευχαριστώ τους γιατρούς που τον κάνανε καλά… Με πήγε πίσω ψυχολογικά αυτή η ιστορία. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Κατερίνα ήταν βράχος δίπλα μου, όπως θα είμαι κι εγώ σε ό,τι κι αν της τύχει.

Αν έχεις έναν άνθρωπο μοιράζεσαι το βάρος. Δεν εύχομαι σε κανέναν γονιό να περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα που συμβαίνουν και δε ξέρω τι να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν τελικά τα παιδιά τους. Είναι ένα πράγμα που δε μπορεί να το σηκώσει καμία πλάτη. 

Με βοήθησε η Παναγία. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλά, πετάει. Τον χαίρομαι, έχει πολύ καλά στοιχεία. Γίνεται αντράκι με μπέσα, φιλότιμο και έχει ηθικά στοιχεία. Τα παιδιά μου, δε θέλω να είναι ρουφιάνοι, να μην ασχολούνται με τους άλλους και να κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους. Τους έχω μάθει να κοιτάμε την καμπούρα μας και όχι τους γύρω…

Να μην κρατάνε ποτέ κακία, να βοηθάνε τον συνάδελφο. Παρότι δε μου φαίνεται, αυτά τους έχω μάθει… Έχω πάρει τις βάσεις από τη μητέρα, τον πατέρα μου που τους έχω χάσει, τη νονά μου, τον νονό μου. Μεγάλωσα σε οικογένεια με πολύ καλά στοιχεία» εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

 

Read More

And More